2021

Новости за 14.02.2021

King fikk annullert scoring

NRK.no (sport)

Everton tapte 2–0 hjemme mot bunnlaget Fulham søndag kveld. Joshua King scoret for hjemmelaget, men fikk sitt første mål for sin nye klubb annullert. Lagene fulgte hverandre tett i førsteomgangen og gikk til pause på stillingen 0-0. Like etter pause tok Fulham ledelsen 1–0 ved Josh Maja like etter pause. I håp om å komme tilbake valgte Everton-manager Carlo Ancelotti å bytte innpå Joshua King etter 56 minutter. Men etter 10 minutter med King på banen scoret Maja Fulhams andre mål. Joshua King scoret imidlertid etter 80 minutters spill... Читать дальше...

King-scoring annullert

TV 2 Norge

Joshua King kom inn fra benken og fikk en scoring annullert for offside da Fulham slo Everton 2-0 på Goodison Park.

Vaksinerte blir sjeldnere syke

NRK.no

Foreløpige resultater fra en studie i Israel viser at det var 94 prosent færre symptomatiske koronatilfeller blant vaksinerte som har fått Pfizer-vaksinen, også for de over 70 år. 92 prosent færre fikk alvorlig sykdom, ifølge avisa Haaretz.

Vil teste alle arbeidere på Risøy

NRK.no

Haugesund kommune og Aibel skal teste alle arbeiderne på prosjektet på Risøy. Fire nye ansatte testet positivt søndag. Alle nærkontakter er satt i karantene, og det arbeides videre med smittesporing.

Martial utsatt for rasisme

Manchester United-profilen Anthony Martial skal ha blitt utsatt for rasistiske meldinger på sin Instagram-konto etter 1-1-kampen mot West Bromwich søndag. Martial startet oppgjøret, men ble byttet ut midtveis i annen omgang. Etter kampslutt skal det ha blitt postet meldinger med rasistisk innhold rettet mot franskmannen. Det melder både Sky Sports og BBC. Episoden kommer i en periode der det har vært stort fokus på rasisme rettet mot idrettsutøvere. (NTB)

Bø-brødrene om Jacquelin: Han bør tippe på Lotto

Verdens Gang

POKLJUKA (VG) Han ødela for Johannes Thingnes Bø (27) på jaktstarten i VM i fjor og gjentok bedriften i år. Heldigvis for nordmannen har Émilien Jacquelin det alltid travelt på standplass.

Går mot seier for opposisjonen

NRK.no

Etter at deler av stemmene fra valget i Kosovo er talt, ser det ut til at det venstrevridde opposisjonspartiet Vetevendosje vil vinne stort, ifølge Reuters. Foreløpig ligger partiet an til å få 46,8 prosent av stemmene, melder nyhetsbyrået.

Disse nødløsningene virker

Dagbladet

Kjenner du at det trekker fra vinduene? Her er nødløsningene som begrenser varmetapet - og beløpet på strømregningen.

Новости России
Москва

Пассажир рейса Москва — Пермь попал в реанимацию

Ereksjonen sviket for Eddi (60)

TV 2 Norge

De fleste menn opplever ereksjonssvikt i løpet av livet, men mange holder det for seg selv. Det skjønner Eddi Eidsvåg lite av. Han har nå fått hjelp i form av en penispumpe.

Må trekke seg: - Går ikke

Dagbladet

Nok en deltaker velger å trekke seg fra konkurransen og blir dermed den tredje på rad.