2018

Новости за 16.09.2018

Vinst för Piteå – tar täten i guldstrid

Dagens Nyheter

Med fem omgångar kvar tar Piteå över täten i guldstriden i damallsvenskan. Under söndagseftermiddagen blev det seger med 2–0 Eskilstuna – samtidigt som FC Rosengård och Göteborg tappade poäng.

Oavgjort i Skånederbyt mellan Lugi och Ystad

Boras Tidning

Rivalmötet mellan Lugi och Ystads IF var dramatiskt in på slutminuterna. Vid underläge 12-14 i den andra halvleken fick Måns Landgren ställa sig i Ystads mål efter att Anders Persson fått en smäll på armen.(TT)

Sista loppet för Propulsion?

Propulsion gick inte att stoppa i Mastersfinalen som avgjordes i Östersund. Förstapriset var två miljoner kronor och hästen passerade därmed tio miljoner intjänat i år. Det kan också ha varit sista loppet för en av världens bästa hästar.(TT)

Stockholmslagen längre från nedflyttning

Hammarby, trea från slutet, gästade nästjumbon LB07 i ett viktigt möte i kampen om ett nytt allsvenskt kontrakt. Och det var bortalaget som skulle lämna planen med de tre viktiga poängen. LB07 tog ledningen med 1-0 i den första halvleken men i den andra halvleken blev det mål i triss av Hammarby.(TT)

Tre bilar i krock – tio personer inblandade

Expressen

En olycka har inträffat på riksväg 42 i Borås kommun.

Tre bilar med totalt tio personer ska vara inblandade, enligt larmet.

– Vi är inte framme ännu, men jag har fått en första rapport som säger att alla ska vara ute ur bilarna, säger Peter Nordengaard, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Olsen räddade Romapoäng - Ronaldo nätade

2-0 blev 2-2. Om det inte vore för en kvalificerad räddning från Robin Olsen på övertid skulle dock tappet blivit ännu värre för Roma hemma mot Chievo. Samtidigt i Turin fick en viss Cristiano Ronaldo fart på målskyttet - till slut.(TT)

Новости России
Москва

Стоит ли отдавать ребенка в частную школу?

Sjuhärad: Mamma tog lån i dotterns namn – åtalas

Kvinnan har tagit lån i sin dotters namn och har tagit ut minst 150 000 kronor från hennes bankkonton. Nu åtalas mamman för upprepade fall av bedrägeri och olovlig identitetsanvändning.

Göteborgs tunga tapp: "Paniken kom över oss"

SvD

Ett formstarkt Göteborg FC såg ut att gå mot ännu en vinst.

Men sista halvtimmen kollapsade laget och på tilläggstid tappade man såväl ledningen som serieledningen när Vittsjö kvitterade till 2–2.

– Paniken kom över oss, säger tränaren Marcus Lantz.

Göteborg tappade segern – och serieledningen

SvD

Men på tilläggstid tappade laget såväl ledningen som serieledningen när Vittsjö kvitterade till 2–2.