Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2018

استاندار اصفهان می‌گوید نیمی از اجساد جان‌باختگان هواپیمای تهران یاسوج، آماده انتقال از محل حادثه است

0
Farda 
استاندار اصفهان از برنامه‌ریزی برای انتقال برخی از پیکرهای جان‌باختگان سانحه هواپیمای تهران- یاسوج خبر داد و گفت تاکنون پیکر ۳۲ تن برای انتقال آماده شده است.


به گفته محسن مهرعلیزاده، قرار است انتقال اجساد با بالگرد، به صورت کول کردن و یا استفاده از کوله‌پشتی صورت گیرد.


امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش نیز با تاکید بر این که تکاوران ارتش قطعاتی از پیکرهای سرنشینان هواپیما را جمع‌آوری و بسته‌بندی کرده‌اند، گفت لازم است با آزمایش « دی‌ان‌ای » مشخص شود که هر قطعه متعلق به چه کسی است.


در همین حال عباس آخوندی، وزیر راه اعلام کرد که از کارشناسان فرانسوی و شرکت اِی‌تی‌آر دعوت شده تا برای یافتن جعبه سیاه هواپیما به نیروهای ایرانی کمک کنند.


هواپیمای مسافربری شرکت هواپیمایی آسمان که روز یکشنبه از تهران عازم یاسوج بود، از رادار ناپدید شد و سپس اعلام شد در رشته کوههای دِنادر نزدیکی شهر سمیرم اصفهان سقوط کرده‌است. این هواپیما حامل ۶۰ مسافر، دو مهماندار، دو خلبان و دو تن از مأموران امنیت پرواز بوده‌است.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса