Добавить новость
123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость

Январь
2022
123456789101112131415161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Aanvoerproblemen drukken omzet Econocom

De Tijd 

20:42 De IT-dienstengroep kreeg in de tweede jaarhelft te maken met een moeilijke toelevering van elektronische onderdelen. De winstgevendheid verbeterde desondanks fors.

LIVE. Teuma mist strafschop, maar die moet hernomen worden! (0-2)

HLN.be 

Seraing-Union werd zaterdag na amper één helft gestaakt. Door een dicht mistgordijn werd voetballen onmogelijk in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden op dat moment met 0-2 na 45 minuten na goals van Undav en Vanzeir. Komt de leider - met tien na rood voor Bager - na rust nog in de problemen? Volg de tweede helft in onderstaande liveblog.

Nasdaq in diep verlies, ook brede markt levert in

De Tijd 

20:11 Amerikaanse aandelen dalen over de hele lijn nu de langetermijnrentes stijgen. Goldman Sachs slipt over tegenvallende tradinginkomsten. Een bod van Microsoft op Activision jaagt de gamingindustrie aan...

Didalmi schreef een gedicht voor Dean (4): “Ik hoop dat mensen er troost uit kunnen halen”

HLN.be 

Didalmi, een schuilnaam van een Nederlandse dichter op Instagram, kroop bij het horen van het vreselijke nieuws maandag opnieuw in zijn pen. Er kwam een emotioneel gedicht uit dat hij vervolgens op Instagram plaatste. Sindsdien werd zijn post al tienduizenden keren gedeeld. “Ik schrijf over dingen die mij raken”, zegt didalmi. “En een plek bieden aan mensen waar ze troost uit kunnen halen, daar doe ik het eigenlijk voor.”‘Coach’ Kevin De Bruyne bezorgt U14 van Manchester City dag van hun leven

HLN.be 

“Winning teams” postte hij op Twitter. De spelers van de U14 van Manchester City beleefden de dinsdag van hun leven. Zij kregen op training immers gezelschap van de beste speler van hun club, Kevin De Bruyne. En niet zomaar. Voor de trainerscursus die de Rode Duivel volgt bij de Belgische voetbalbond moet hij bepaalde opdrachten uitvoeren. Ook trainingen bij de jeugd maken daar deel van uit. De Bruyne neemt de cursus serieus, ook al is hij er nog niet uit of hij later daadwerkelijk coach wil worden. Читать дальше...

KLM benadert topvrouw PostNL als nieuwe CEO

De Tijd 

19:33 De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM zoekt een nieuwe CEO. Ze heeft daarvoor eind vorig jaar Herna Verhagen, de huidige topvrouw van PostNL, benaderd als opvolger van Pieter Elbers.

Transfer Talk. De Camargo ruilt KV Mechelen voor RWDM - Chinese interesse voor Bakkali - 39-voudig Marokkaans international voor W-B

HLN.be 

De wintermercato is inmiddels al een tijdje officieel geopend. Van 4 tot en met 31 januari kunnen de clubs transfers doen en zullen ook enkele internationale dossiers (Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Erling Braut Haaland) stof doen opwaaien. Bij HLN.be zit je op de eerste rij om al het transfergerelateerde nieuws uit onze competitie en in het buitenland op te volgen.

Ongevaarlijke reuzenasteroïde raast vanavond omstreeks 22.50 uur voorbij onze aarde

HLN.be 

Vanavond zal een reusachtige asteroïde onze planeet voorbijsnellen. Dat laat het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA weten op Twitter. Het gaat om planetoïde 7482, genaamd ‘1994 PC1’, die 1,052 kilometer groot is. Dat is groter dan ’s werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa in Dubai, dat 830 meter meet. NASA verzekert dat de asteroïde geen gevaar voor onze planeet vormt.

Новости России

Эпидемиолог Горелов определил сроки распространения «Омикрона» до регионов России


Heel dorp in rouw na dood van Dean (4): “Een onschuldig kind dat in de handen van een monster valt... De nachtmerrie van elke ouder”

HLN.be 

In Verrebroek hangen de vlaggen halfstok. Het hele dorp is aangeslagen na de gruwelijke dood van Dean Verberckmoes (4). Heel wat mensen die de kleuter hebben gekend, zakten dinsdag af naar het ontmoetingscentrum De Verre om een rouwregister te tekenen. Ook een oproep om kaarsen voor het raam te zetten, kreeg massaal respons. “Iedereen kent elkaar hier. Ik vind dit zo verschrikkelijk erg voor Elke”, vertelt Kristine De Bock in tranen.

COLUMN. Als een moeder in panne valt, raakt een gezin altijd in een kwetsbare situatie. Dave De Kock maakte daar misbruik van

HLN.be 

Arme Dean. Voor altijd een jongetje met melktandjes, voor eeuwig een kind met een blauw jasje met rode strepen dat zwaaide naar zijn mama. Hij ging haar missen. Mama, dat is Elke Verberckmoes, ze was opgenomen in de psychiatrie. Une femme en panne. Zoiets zorgt altijd voor een kwetsbare, precaire situatie binnen een gezin, schrijft onze reporter Nadine Van Der Linden. “Als een roofvogel is Davy De Kock in het warme, maar wankele nestje neergestreken.”

51-jarige Freddy Loix gaat voor het eerst in 18 jaar weer WK-rally rijden: “Het gaat wat stroever dan vroeger”

HLN.be 

51 lentes telt hij ondertussen, maar Freddy Loix zit duidelijk niet om een stunt verlegen. De viervoudig Belgisch kampioen rally is namelijk ingeschreven voor de WK-rally van Monte Carlo, van 20 tot 23 januari. Het zal de 90ste WK-race uit zijn carrière zijn. De laatste keer dat hij aan zo'n wedstrijd meedeed was in 2004, of 18 jaar geleden. Zijn ambitie? “Uitrijden.”

Moscow.media

Эпидемиолог Горелов определил сроки распространения «Омикрона» до регионов России


Персональные новости
#123ru.net

Воплощай мечты с MatchboxRussian.city


Частные объявления


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Новак Джокович

«Джокович - мой герой». Мария Шукшина восхитилась теннисистом, которого выслали из Австралии


Австралия не планирует выдавать визы в РФ, несмотря на признание «Спутника»

Поэта Анатолия Наймана госпитализировали с инсультом в Москве

Жительницу Алексеевского «кинули» на 22 миллиона рублей при покупке квартиры

Никон и крестьянская война 1670–1672 годов
Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.net


Спонсоры 123ru.net