123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Декабрь
2020
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Harry Styles reageert gevat op alle kritiek rond zijn controversiële ‘Vogue’-cover met jurk

HLN.be 

De Amerikaanse Vogue plaatste voor december de Britse popster Harry Styles op hun cover. Een statement van jewelste, want nooit eerder stond een man op de cover van Vogue én Styles draagt daarbovenop een jurk. Conservatief Amerika was in lichte shock, maar toch verkoopt het magazine als zoete broodjes. De kritiek liet Styles duidelijk koud: hij reageert nu met een gevatte Instagrampost.
Onze chef voetbal over terugkeer Vanhaezebrouck: “AA Gent heeft al die jaren niks gedaan met zijn erfenis. Hij mag aan hun oren gaan trekken”

HLN.be 

“Genoeg kolder. Het is de hoogste tijd dat iemand AA Gent eens ten goede door elkaar schudt”, vindt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Gent-voorzitter Ivan De Witte gelooft in elk geval dat Hein Vanhaezebrouck de geknipte man is om dat te doen. Lees hieronder de analyse van onze chef voetbal over de terugkeer van de coach die de Buffalo’s eerder naar successen leidde.

“Fastfood brengt je afweermechanisme in de war”: tips van arts Servaas Bingé om je lichaam te wapenen tegen ziekte

HLN.be 

De winter komt eraan. Dat betekent dat je immuunsysteem wat extra hulp kan gebruiken. Want hoe sterker, hoe beter je beschermd bent tegen verkoudheden, corona en griep. Welke supplementen zijn een must, en welke kan je beter mijden? Waarom eet je het best gefermenteerde groenten en yoghurt? En hoeveel uur per week moet je sporten? We vroegen het aan arts Servaas Bingé. “We hebben anderhalve tot drie kilo bacteriën in onze darmen. Die moeten we voldoende mest geven.”

Kate Moss (46) viert haar 41ste cover van het Britse Vogue magazine: de rebelse ‘girl next door’ die de mode-industrie op haar kop zette

HLN.be 

Ze snoof 222 euro op aan cocaïne per dag, kon haar tumultueuze relaties niet op een hand tellen en kwam dronken aan op audities en modeshows. Toch schittert topmodel Kate Moss (46) volgende maand voor de 41ste keer op de cover van de Britse Vogue, een record. Welk parcours heeft deze Britse enfant terrible afgelegd om te staan waar ze nu staat?

Leven met schisis is anders met mondkapje, getuigt leraar Michel (38): “Normaal tel ik op straat de tegels, nu loop ik weer rechtop”

HLN.be 

Sinds we een mondmasker dragen, hebben sommige mensen letterlijk de rug gerecht. Michel Vyncke, een leraar van 38 uit Sint-Niklaas, is één van hen. Hij werd geboren met schisis, de aandoening die in de volksmond hazenlip wordt genoemd. Met een mondkapje op voelt hij zich bevrijd, want niemand staart nog. “Ik loop weer rechtop,” zegt hij.


Tientallen Nederlandse studenten zonder mondmasker feesten en zingen op partybus

HLN.be 

Beelden van tientallen Nederlandse studenten die zonder mondmasker feesten en luid meezingen op een partybus zijn donderdag via een regionale nieuwssite in Groningen naar buiten gebracht. Het ging er compleet corona-onveilig aan toe. De deelnemers behoren tot twee jaarclubs van de overkoepelde studentenvereniging Groninger Studentencorps Vindicat. De twee clubs zijn voor de rest van het verenigingsjaar geschorst.

Italiaans merk creëert duurste handtas ter wereld om de oceanen te redden (+ 5 lookalikes die wél betaalbaar zijn)

HLN.be 

Dat de mode-industrie een van de grootste vervuilers van onze planeet is, weten we ondertussen. Het Italiaanse luxemerk Boarini Milanesi beseft dat ook maar al te goed en brengt als een soort ‘mea culpa’ een wel erg bijzondere handtas uit. Van het hallucinante prijskaartje met zes (!) nullen doneert het merk bijna een zevende aan projecten die de oceanen schoonmaken.


Слухи, сплетни...