Добавить новость
123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Добавить новость

Декабрь
2022
123
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Macron wijst tijdens staatsbezoek Musk op noodzaak regels bij Twitter

HLN.be 

De Franse president Emmanuel Macron heeft met de nieuwe eigenaar van Twitter, Elon Musk, een “helder en eerlijk” gesprek gehad over de regels rond content op het socialemediaplatform. Beiden ontmoetten elkaar in de VS, waar Macron op staatsbezoek is. Een dag eerder had Macron zijn zorgen om de kwestie geuit.

Cadeautjes

Nrc.nl 

Mijn man en ik staan in de rij voor de kassa in een bouwmarkt. We bespreken de Sinterklaascadeautjes die op het boodschappenlijstje staan.

Zwarte bankstellen

Nrc.nl 

Cyril Ramaphosa is de president van Zuid-Afrika. Maar niet lang meer. Want? Meneer heeft schimmige zaken gedaan en had 580.000 dollar aan contanten in een bankstel verstopt.Uruguay grijpt na dramatisch slot naast ticket voor 1/8ste finales: Suárez barst in tranen uit, Cavani beukt VAR-scherm omver

HLN.be 

Fameuze Uruguayaanse domper. Lang leek er geen vuiltje aan de lucht, tot Zuid-Korea in minuut 91 nog scoorde en won van Portugal. Plots volstond een 2-0-zege van Uruguay niet langer tegen een ontgoochelend Ghana. Met de moed der wanhoop ging Uruguay nog op zoek naar een broodnodige derde goal - tevergeefs. Suárez, Núñez, Cavani, Valverde, Godin: ze kunnen nu al naar huis. Ook Ghana druipt met staart tussen de benen op het WK voetbal af.

Verdachte van moord op rapper Takeoff opgepakt

HLN.be 

Een 33-jarige man die verdacht wordt van de moord op de Amerikaanse rapper Takeoff is opgepakt. De politiechef van Houston zei vrijdag tijdens een persconferentie dat de man donderdagavond werd gearresteerd en is aangeklaagd.

Wie wordt Scale-up van het jaar?

De Tijd 

22:37 Wie volgt het Gentse Deliverect op als Scale-up van het Jaar? Dinsdagavond, bij de 28ste editie van Onderneming van het Jaar, kennen we het antwoord. Worden het de paardenklinieken van Equine Care Gro...

Terwijl China de coronarestricties versoepelt, versterkt het de greep op demonstranten

HLN.be 

Terwijl China de lockdownmaatregelen een beetje versoepelt, versterkt het tegelijkertijd de greep op demonstranten. Via het blokkeren van onder meer VPN-verbindingen worden ook alternatieve routes naar het internet afgesneden. Daarnaast volgt de overheid protesterende Chinezen via data van hun mobiele telefoons. Dat blijkt onder meer uit gelekte censuurinstructie.

Beurzen op Wall Street herstellen zich en eindigen vlak

Het Financieele Dagblad 

De beurzen openden na het nieuws stevig in de min, maar aan het einde van de handelsdag stond de Dow Jones op een winst van 0,1%, verloor de S&P 500 slechts 0,1% en moest de Nasdaq 0,2% inleveren.

Witte Huis: Joe Biden heeft “geen enkele intentie” om met Poetin te praten

HLN.be 

De Amerikaanse president Joe Biden heeft “geen enkele intentie” om met zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin te praten. Hiermee verwijst Washington naar een eerdere uitspraak van Biden donderdag, die toen zei met Poetin in gesprek te willen gaan als die een manier zou zoeken om de oorlog te beëindigen.

Kanye ‘Ye’ West beschuldigt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”

HLN.be 

Kanye ‘Ye’ West (45) dropte opnieuw een bommetje op Twitter. In de veronderstelling dat hij spoedig weer van het platform zou verbannen worden, schreef hij: “Ik heb deze man met Kim betrapt”, met daarbij een foto van profbasketballer Chris Paul (37). Insiders ten huize Kardashian ontkennen intussen alle geruchten: “Hij wil haar voorstellen als iemand die met iedereen slaapt.”


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Пресс-служба ATP опубликовала подборку лучших матчей сезона-2022 на турнирах ATP


«Брехун, шкура и лгун»: Солнцев возмутился словам Богомолова о любви к России

Суд арестовал мужчину, сорвавшего съемку репортажа об управляющей компании

Эксперт недвижимости Шлома назвал условие для снижения цен на жилье

С помощью каких способов можно эффективно обогреть теплицу