Добавить новость
ru24.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Добавить новость
Март
2023

Все новости

Aandeel crematies blijft stijgen in Vlaanderen

HLN.be 

Het aandeel crematies blijft in Vlaanderen verder toenemen. Vorig jaar ging het met 51.083 crematies op 67.516 overlijdens al om 75,7 procent. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Parlementslid Katrien Schryvers (CD&V) opvroeg bij minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD).

Grote voedselonzekerheid en enorme humanitaire crisis in Jemen na acht jaar oorlog

HLN.be 

Het is op zondag 26 maart precies acht jaar geleden dat de burgeroorlog in Jemen escaleerde. Nog steeds woedt in het land een van de ergste humanitaire crises ter wereld. Door een combinatie van een ingezakte economie en de wereldwijde stijging van energieprijzen kampen ruim 17 miljoen inwoners nu met een grote voedselonzekerheid. Dat zegt Oxfam België in een persbericht.

Europese dieselauto's stoten te veel stikstof uit

HLN.be 

Veel dieselauto's in Europa stoten te hoge hoeveelheden stikstofoxide uit. Dat blijkt uit een overkoepelende beoordeling van testen en onderzoeken van de voorbije jaren, uitgevoerd door de Amerikaanse ngo International Council on Clean Transportation (ICCT).

Europese dieselauto's stoten te veel stikstofoxide uit

HLN.be 

Veel dieselauto's in Europa stoten te hoge hoeveelheden stikstofoxide uit. Dat blijkt uit een overkoepelende beoordeling van testen en onderzoeken van de voorbije jaren, uitgevoerd door de Amerikaanse ngo International Council on Clean Transportation (ICCT).Vegetarisch

Nrc.nl 

Voor een werklunch zitten we in een restaurant in Brussel met onberispelijke bediening. Op het menu asperges met gerookte ham uit de Ardennen.

RECONSTRUCTIE. Hoe een bonus van 100.000 euro voor CEO Peter Bossaert de boel liet ontploffen binnen de voetbalbond

HLN.be 

De bondsvoorzitter eist het ontslag van zijn CEO. Paul Van den Bulck verdenkt Peter Bossaert ervan dat hij z’n variabele bonus van 100.000 euro quasi automatisch laat uitbetalen. Hieronder leest u hoe de spanningen binnen de bond de voorbije maanden maar bleven oplopen, tot de bom barstte. Van Roberto Martínez over het bondsgebouw in Tubize tot het dramatische niveau van de videoref: in de wondere wereld van het Belgisch voetbal heeft alles verband met mekaar.

Altijd wat op de woningmarkt

Het Financieele Dagblad 

Niet alleen een gebrek aan bakstenen, maar ook goedkoop geld heeft de prijzen jarenlang opgedreven

Vijf doden en 28 vermisten bij schipbreuk voor kust Tunesië

HLN.be 

Bij de schipbreuk van een bootje voor de kust van Tunesië zijn vijf vluchtelingen uit landen in Sub-Sahara-Afrika verdronken, 28 anderen zijn vermist. Dat meldt een Tunesische mensenrechtenorganisatie. Vijf mensen konden gered worden. Het overladen bootje had 38 mensen aan boord, die voor het merendeel afkomstig waren uit Ivoorkust.

Strijdtoneel Sahel

De Tijd 

00:05 Twintig jaar na de invasie van Irak is de kans groot dat de Sahel de komende jaren het nieuwste strijdtoneel wordt tussen wereldmachten als de VS, Rusland en China.

LIVE RODE DUIVELS. Deze voormiddag laatste training voor afreis naar Zweden, waar De Bruyne en Tedesco vanavond spreken

HLN.be 

Matchday -1 vandaag voor de Rode Duivels. Na een laatste training op Belgische bodem in de voormiddag reizen ze af naar Zweden, waar de Duivels morgen de EK-kwalificatiecampagne op gang trappen. Na aankomst zullen bondscoach Domenico Tedesco en kersvers aanvoerder Kevin De Bruyne de pers toespreken. Uiteraard zit u in onderstaande liveblog opnieuw op de eerste rij voor al het nieuws.

Новости России
Москва

Вредоносное письмо: в России предлагают защитить почту критически важных компаний


Maaseik herstelt vlot van uitschuiver in de eerste set

HLN.be 

Leider Maaseik heeft geen punten laten liggen tegen Menen, al zag het er na de eerste set niet goed uit voor de Limburgers. De openingsset van Menen was stevig, maar dat konden de West-Vlamingen daarna niet herhalen.


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Евгений Кафельников

Писатель Беседин: за «правотой» Кафельникова о Ельцине маячат кладбищенские кресты


В столичных ведомствах произошли кадровые перестановки

Всемирный день метеорологии - 23 марта. Безоблачные поздравления в прозе, стихах и смс

Между инфляцией и банковским кризисом: почему ФРС США в девятый раз подряд повысила процентную ставку

Объем сбережений россиян в отечественных банках вырос на 711 млрд рублей в феврале