Добавить новость
123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Март
2021
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

‘Gert Late Night’ vanop de Evanna krijgt mogelijk wel een vervolg in het najaar: Gert en James pakken uit met ‘De Cooke & Verhulst Show’

HLN.be 

Ze wilden het nieuws zelf nog even voor zich houden, maar wij kunnen vandaag met zekerheid melden dat Gert Verhulst (53) en James Cooke (36) dit voorjaar niet zullen logeren op de Evanna voor ‘Gert Late Night’. In plaats van de talkshow op het luxejacht van Gert, pakt het vrolijke duo straks op Play4 uit met de nieuwe, dagelijkse ‘De Cooke & Verhulst Show’.

Ook UCI wil geen knuffelende renners meer

HLN.be 

Ook de wereldwielerbond UCI wil renners verbieden om in elkaars armen te vallen na een overwinning. Dat zegt Professor Xavier Bigard, medisch directeur van de UCI.
Waarom heeft Amerikaanse vaccinatiecampagne een seizoen voorsprong op de Europese?

HLN.be 

Amerikaans president Joe Biden belooft dat tegen eind mei alle volwassen Amerikanen een vaccin kunnen gekregen hebben. In ons land, en bij uitbreiding de hele Europese Unie, zal dat pas in het najaar het geval zijn. Een hele zomer later dan in de VS dus. Een zomer waar we zo hard naar uitkeken en nu door die relatief trage vaccinatiecampagne minder fraai oogt dan we hadden gehoopt. Hoe valt onze traagheid tegenover de VS te verklaren? We vragen het aan virologen Marc Van Ranst en Steven Van Gucht en Amerika-correspondent Greet De Keyser.

Kelly en Nathan uit ‘Don’t Worry Be Happy’ verwachten hun twaalfde kind: “We krijgen vaak de commentaar dat we het voor het kindergeld doen”

HLN.be 

“Soms zíen we gewoon dat mensen onze kinderen tellen. Dan roep ik: ‘Ja ja, het zijn er elf!’” In de zomer mag mama Kelly (32) daar twaalf van maken, want ze is opnieuw in verwachting. Zij en haar man Nathan (37) zijn gelukkig met hun kroostrijk gezin - dat ziet u ook in ‘Don’t Worry Be Happy’ op Play4 - maar ze kregen ook hun portie tegenslag te verwerken.

City boekt 21ste zege op rij: record van Benfica komt in zicht

HLN.be 

Manchester City is op recordjacht. De zege tegen Wolves van gisteravond was de 21ste op rij. Daarnaast is het al een eeuwigheid geleden dat de Citizens nog eens verloren. De mannen van Guardiola zijn 24 matchen op rij ongeslagen. Het record van Benfica (29 zeges na elkaar) komt alsmaar dichterbij.

KOERS KORT. Niet meer sprinten in Katowice waar Fabio Jakobsen doodsmak maakte - Doet Valverde er jaartje bij?

HLN.be 

Katowice, waar op 5 augustus vorig jaar Fabio Jakobsen een doodsmak maakte, zal in de Ronde van Polen 2021 niet langer dienen als aankomstplaats van een rit in lijn. In Katowice zal alleen een tijdrit worden georganiseerd. De finishlijn in Katowice gaat bergaf, renners halen er erg hoge snelheden en ze wordt door renners als erg gevaarlijk beschouwd. Vorig jaar, bij een sprint met ruim 80 km/u, vloog de ongelukkige Nederlandse renner Fabio Jakobsen door de vangrails na een aanrijding met Dylan Groenewegen. Читать дальше...

17 Vlaamse skiorganisaties annuleren nu ook groepsreizen in paasvakantie

HLN.be 

Opnieuw annuleren 17 Vlaamse skireisorganisaties alle georganiseerde groepsreizen voor de paasvakantie. Dat hebben ze vandaag in een gezamenlijk persbericht aangekondigd. De skireisaanbieders deden dit begin dit jaar al voor de krokusvakantie. Met deze beslissing valt definitief het doek over het skiseizoen 2020-21.

Wagen gegrepen door twee treinen, chauffeur overleden

HLN.be 

Tussen Zottegem en Zwalm is woensdagnamiddag een chauffeur om het leven gekomen toen zijn wagen op een overweg werd gegrepen door een trein. De wagen werd meegesleurd en even verderop nogmaals gegrepen door een trein die in tegenovergestelde richting reed.

“We wachten al een jaar, dus dan neem ik die 4 uren in de rij er wel bij”: 2.000 mensen kregen vandaag vaccin op de Heizel, met lange wachtrijen tot gevolg

HLN.be 

Het deed denken aan de hamsteraars van weleer, de lange rijen aan het vaccinatiepunt op de Heizel vandaag. Het grootste vaccinatiecentrum van ons land kreeg heel wat vaccingegadigden over de vloer die geen afspraak hadden gemaakt. Sommigen moesten meer dan vier uur wachten op hun prikje. Anderen belden gauw naar het callcenter om een afspraak te maken en mochten de lange rij overslaan.

Meghan Markle beschuldigd van pesterijen, maar hertogin bijt van zich af: “Dit is een lastercampagne”

HLN.be 

De strijd tussen het Britse koningshuis en de Sussexes lijkt nog lang niet te gaan liggen. Een medewerker van Buckingham Palace beschuldigt Meghan Markle namelijk - daags voor de uitzending van het interview met Oprah Winfrey - van pesterijen. Ze zou tijdens haar verblijf in Kensington Palace twee personeelsleden belaagd en verdreven hebben. De hertogin reageert nu via een woordvoerder.


Twee patiënten met langdurige coronaklachten getuigen in Kamercommissie: “Medische opvolging verloopt rampzalig”

HLN.be 

Een deel van de genezen coronapatiënten ervaart maanden na hun genezing van Covid-19 nog altijd klachten. Deze ochtend getuigden twee patiënten met langdurige gezondheidsklachten in de Kamercommissie Gezondheid. Op tafel ligt het voorstel van resolutie betreffende de erkenning en ondersteuning van patiënten met langdurige gezondheidsklachten door het coronavirus. “De medische opvolging verloopt rampzalig”, aldus een van de patiënten.

Indiaas coronavaccin haalt 81 procent effectiviteit

HLN.be 

Het vaccin van het Indiase farmabedrijf Bharat Biotech haalt volgens voorlopige resultaten van de fase 3-studies een effectiviteit van 81 procent. Het vaccin, Covaxin genaamd, wordt momenteel reeds toegediend in India.

Ontdek de eerste beelden van ‘Huis Gemaakt’: koppel Harry en Jerina zijn meteen compleet ondersteboven

HLN.be 

Klamme handjes bij de negen koppels die vanaf woensdag strijden om hun woning in ‘Huis Gemaakt’. Drie leegstaande panden worden van kelder tot zolder verbouwd. In Kortrijk stappen Femke en Tobias, Thibaut en Charlotte en Harry en Jerina binnen in een vervallen burgerwoning uit de periode na de Tweede Wereldoorlog. Harry en Jerina zijn meteen gecharmeerd door het pand. “F*ck, hoe biejstig vent! Dat is hier een klein paleisje”, aldus Harry. “Jullie zijn wel snel tevreden hé, want ik zie vooral veel werk”, valt Dina Tersago op. Читать дальше...


Слухи, сплетни...