Добавить новость
123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Умное голосование против «Единой России».Три дня выборов без перерыва. (Прямая трансляция)
Сентябрь
2021
123456789101112131415161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

LIVE ETHIAS CROSS. Zege weg voor Toon Aerts? Poulain van Sven Nys rijdt op ongelukkig moment lek in Beringen

HLN.be (sport) 

Na de Rapencross van vorige week zijn de veldrijders vandaag op de historische mijnsite in Beringen, Be-MINE, al aan de tweede Ethias Cross toe dit seizoen. Eli Iserbyt won vorig weekend en is ook vandaag de favoriet. Of kunnen Lars van der Haar en Toon Aerts hem van de zege houden? Het antwoord krijgt u op deze pagina of op VTM, waar de veldrit live te bekijken is.

RECONSTRUCTIE. Van het ‘achterpoortje’ in de wet tot rel in de Overpoort en gecrashte politiewagen: “Ze komen enkel om rel te schoppen”

HLN.be 

De Gentse Overpoort is - dankzij een ‘achterpoortje’ in de wet - een van de weinige plekken in ons land waar je al volop kan dansen en drinken. Zo mochten vrijdagavond 199 gelukkigen een rapconcert meemaken, maar de miserie begon met zij die niet ‘gereserveerd’ hadden. Op straat ontstond eerst een vechtpartij met Nederlanders, een uur later werden een zestal politieagenten geconfronteerd met 100 Noord-Franse en Brusselse relschoppers. Een reconstructie: van het ‘achterpoortje’ tot een rel in de Overpoort en een zware crash van een politiewagen.Geval van dollekoeienziekte ontdekt in Verenigd Koninkrijk

HLN.be 

Op een boerderij in Somerset in het zuidwesten van Engeland is een geval van dollekoeienziekte (BSE) ontdekt, zo bevestigen de Britse gezondheidsautoriteiten. Volgens het agentschap APHA is er geen enkel risico voor de volksgezondheid. Het dier is dood en werd verwijderd van de boerderij, klinkt het.

LIVE ETHIAS CROSS (17u30). Wint Eli Iserbyt ook in Beringen?

HLN.be 

Na de Rapencross van vorige week zijn de veldrijders vandaag op de historische mijnsite in Beringen, Be-MINE, al aan de tweede Ethias Cross toe dit seizoen. Eli Iserbyt won vorig weekend en is ook vandaag de favoriet. Of kunnen Lars van der Haar en Toon Aerts hem van de zege houden? Het antwoord krijgt u op deze pagina of op VTM, waar de veldrit live te bekijken is.

Alvast in Luik geen versoepeling van de maatregelen

HLN.be 

Hervé Jamar, gouverneur van Luik, heeft zaterdag een politiebesluit getekend dat voorschrijft dat alle huidige coronaregels van kracht blijven in de provincie. Luik zal dus niet kunnen genieten van de versoepelingen die het Overlegcomité in het vooruitzicht stelde voor 1 oktober.

Een heerlijk fris wijntje om de zomer uit te zwaaien? NINA-redactrices testen rosé uit blik

HLN.be 

Witte en rode wijn drinken we het hele jaar door. Maar rosé associëren we unaniem met goed weer. Enthousiastelingen kraken op terrasjes een fles, sommigen houden het bij één glaasje. Maar ook rosé uit blik is een optie: de easy to go-variant is een heuse hype. Om de zomer af te sluiten, testten de NINA-redactrices drie merken rosé uit blik. Ja, er zijn ergere werkdagen.

Achter de schermen bij ‘Onder Vuur’: “Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België”

HLN.be 

Een kleine week geleden lanceerde Eén met ‘Onder vuur’ een nieuwe fictiereeks die vast over de tongen zal gaan. De serie volgt het reilen en zeilen van de Oostendse brandweerpost Oosteroever. Het minste wat je van de eerste aflevering kan zeggen, is dat ze je naar het puntje van je stoel dwingt. Een plek waar je de komende weken nog wel vaker zal vertoeven, is onze gok. Want: aan suspense geen gebrek. En aan actiescènes in het heetst van de strijd ook al niet. Maar… hoe dóen ze dat, vuur maken ‘voor de lol’?

Новости России

Хуже Абхазии и Южной Осетии. ОРДЛО как электоральная биомасса


Unesco pleit voor heropening scholen voor meisjes in Afghanistan

HLN.be 

Unesco heeft opgeroepen tot een spoedige heropening van scholen voor meisjes in Afghanistan. Het uitblijven daarvan zal “onomkeerbare gevolgen” voor de helft van de Afghaanse bevolking hebben, waarschuwde de VN-organisatie voor onderwijs en cultuur.

Moscow.media

Роспотребнадзор приостановил работу кафе в Москве из-за нарушений мер по коронавирусу


Персональные новости
#123ru.net

С теплом и заботой: активисты «Россети Тюмень» подготовили подарки для югорских и ямальских детей, родившихся раньше срокаRussian.city


Частные объявления


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Карен Хачанов

Веснина, Павлюченкова и Хачанов выступили на благотворительном турнире в Москве

Дебют Сулейманова и 9,5 тысячи регистраций: как VIP'ы, школьники и ветераны бежали на «Кроссе нации»

Премьер Польши заявил, что в Беларуси 10 000 мигрантов, они могут наводнить Польшу и Литву

В России сообщают о нарушениях и принуждении к участию в выборах

Первые победители розыгрыша квартир в Москве: как это было