Добавить новость
123ru.net

World News in Dutch

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость

Все новостиMáxima van Nederland over de ‘glamour’ van koningin zijn: “Het sprookje bestaat niet”

HLN.be 

Koningin zijn, dat staat voor heel wat mensen nog altijd gelijk aan een leven vol glamour en rijkdom. Maar dat ideaalbeeld klopt niet, vindt de Nederlandse koningin Máxima (51). “Het is harder werk dan alles wat ik al gedaan heb, en ik was een bankier in New York die 16 uur per dag klopte.” Hoe zien haar dagen eruit? En bestaat er zoiets als de ideale koningin? “Natuurlijk zou ik graag hebben dat het meer over de inhoud gaat dan over wat ik draag.”

Een verzamelaar van lange mannen

Nrc.nl 

Karel de Grote en Ivan de Verschrikkelijke kent iedereen wel, maar er zijn nog veel meer heersers met opvallende bijnamen. Bart Funnekotter stelt ze aan u voor. Deze week: de koning hield van het leger, maar niet van oorlog.

Van de traditionele vettige hap tot elegante oesters: dit eet en drink je allemaal op Rock Werchter én zoveel betaal je ervoor

HLN.be 

Een fris pintje of een lekkere maaltijd kan niet ontbreken op de festivalwei, maar wat staat er allemaal op het menu van Rock Werchter? Hoeveel kost een maaltijd? En waar vind je het goedkoopste pintje? Onze journaliste zoekt de prijzen uit voor de grote en kleine portemonnee en lijst alle eetkeuzes op voor iedereen, van de fastfood-liefhebber tot rasechte foodie.

Europa neemt in razend tempo een nieuwe politieke gedaante aan

Nrc.nl 

De EU-top eind vorige week in Brussel, waar Oekraïne en Moldavië kandidaat-lid van de EU werden, wilde Rutte niet historisch noemen. Hoe je de besluiten van de afgelopen week ook noemt, feit is dat Europa in razend tempo een nieuwe politieke gedaante aanneemt.

Berlijn krijgt bescheiden versie van Love Parade

HLN.be 

Berlijn krijgt weer een soort Love Parade, maar wel veel kleiner dan vroeger. Het oorspronkelijke dancefestival voor techno- en raveliefhebbers trok op het hoogtepunt meer dan 1,5 miljoen bezoekers, op het nieuwe evenement worden slechts 25.000 feestvierders verwacht.

Новости России
Москва

Вильфанд предупредил об аномальной жаре в Москве в начале июля


Het fenomeen ‘Heartstopper’: de prille verliefdheid van Nick en Charlie doet jongeren lezen (en in zwijm vallen)

HLN.be 

Op de speelplaats, in de klaslokalen, via TikTok… De striplezende en Netflix-kijkende jonge Vlaamse generatie raakt niet uitgepraat over ‘Heartstopper’. En ook al stelen daarin twee jongens elkaars hart, vooral meisjes dwepen ermee. De Britse auteur Alice Oseman, amper 27, wist er een wereldwijde bestseller en kijkcijferkanon mee te scoren. Het verhaal van een fenomeen.

Eén van de kortste persconferenties ooit: Bahrain Victorious weigert vragen over inval

HLN.be 

Vanmorgen viel de Deense politie in alle vroegte alweer binnen bij Bahrain Victorious - ook maandag kreeg het speurders over de vloer. Dit keer werd het team - met daarbij Dylan Teuns - om 5u30 gewekt in hun hotel in hoofdstad Kopenhagen - waar morgen de Tour de France van start gaat. In de namiddag stond het team de pers te woord. Maar vragen mochten enkel over de koers gaan, niét over de inval. En dus werd het een van de kortste persconferenties ooit.

Jambersboer Marc Martain verdedigt zich met verve in het Gentse hof van beroep: “Aan mijn vorige advocaat moest ik 1.000 euro betalen. Voor dat geld doe ik het liever zelf”

HLN.be 

Boer Marc Martain, in een ver verleden bekend van een spraakmakende reportage van Jambers, moest vandaag in het Gentse hof van beroep verschijnen. Zijn vader Joël is tegenwoordig slecht ter been en moest verstek geven. Beide boeren uit Zillebeke zijn in januari veroordeeld voor milieuvervuiling op hun oude boerderij in de Westhoek. De rechter gaf hen toen zes maanden cel met uitstel, maar daar gaan de boeren niet mee akkoord. De rechter van het hof van beroep leek vergevingsgezinder en stelde een ultimatum.

Na zoektocht van 60 jaar begraaft Congo tand van voormalig premier Lumumba

HLN.be 

In Congo is donderdag de tand van voormalig premier Patrice Lumumba begraven, ruim zestig jaar nadat hij is vermoord. De tand met gouden kroon is het enige overblijfsel van Lumumba en van symbolisch belang voor het Afrikaanse land. Honderden Congolezen waren bij de begrafenis om hun respect te betuigen.

Moscow.media
Москва

Минеева: Дефицит на рынке восполнит закон о легализации параллельного импорта


Персональные новости
Игорь Маковский

Игорь Маковский поздравил «Россети Центр и Приволжье» с 15-летним юбилеем!Russian.city
Москва

Минеева: Дефицит на рынке восполнит закон о легализации параллельного импортаЧастные объявления


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Ролан Гаррос

Волгоградец Адамян стал 7-м на «Большом шлеме» по дзюдо в Улан-Баторе


Представитель СК Врадий: жителя Солнечногорска обвинили в истязании детей сожительницы

«Рубин» отходит от шока?

«Должны держать стандарт». Воробьев — о поддержке гостиничного бизнеса в Подмосковье

В конкурсе экопроектов "Зелёная школа" подвели итоги
Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.net


Спонсоры 123ru.net