123ru.net

World News in Greek

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Декабрь
2020
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости
Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν : Η Γαλλία αποχαιρετά τον Νέστορά της, η Ευρώπη τον μεγάλο ευρωπαϊστή

Ta Nea 

Η Γαλλία αποχαιρετά τον Νέστορά της. Η Ευρώπη θρηνεί έναν από τους βασικούς θεμελιωτές και οραματιστές της. Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν έφυγε χτυπημένος από τον κοροναϊο σε ηλικία 94ων ετών. Η Γαλλία, η Ευρώπη κλείνουν ευλαβικά το γόνυ σε έναν ευπατρίδη.

Εμβόλιο: «H Pfizer θα διαθέσει τελικά μισές από τις δόσεις που είχε ανακοινώσει για το 2020»

Ta Nea 

Κύμα ενθουσιασμού ξεσήκωσε η είδηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Pfizer. Η εταιρία είχε ανακοινώσει την παράδοση 100 εκατομμυρίων εμβολίων ως το τέλος του 2020 και πάνω από ένα δισεκατομμύριο δόσεις για το 2021

Η ευκαιρία έχει μαλλιά στο μέτωπο

Capital.gr 

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναμένεται να προκαλέσει τεράστιες ανακατατάξεις στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα, καθώς οι νέες γνωστικές μηχανές σύντομα θα καταφέρουν να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη εργασία γραφείου σε τομείς που σήμερα είναι αδύνατον να γίνει. Ήδη ή Google, η Apple, η Microsoft, η Amazon, η Κινεζική iFLYTEC και πάνω από 100 ακόμη εταιρείες παγκοσμίως επενδύουν στη δημιουργία συστημάτων ΑΙ. Γράφει ο Άγης Βερούτης.

Έλυσε η Bacardi το παγκόσμιο πρόβλημα της ρύπανσης από πλαστικές φιάλες;

Capital.gr 

Πριν από μερικά χρόνια, υπάλληλοι της Bacardi οι οποίοι σκέφτονταν προνοητικά συνειδητοποίησαν ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Οι καταναλωτές είχαν αρχίσει να κουράζονται με τα πλαστικά που έχουν ως βάση τους το πετρέλαιο, τα οποία συμβάλλουν στη ρύπανση των ωκεανών και στην κλιματική αλλαγή. Αυτό ακριβώς το υλικό, ωστόσο, χρησιμοποιούσε η εταιρεία προκειμένου να εμφιαλώνει τα 80 εκατομμύρια μπουκάλια που πωλούσε σε ετήσια βάση.

Τα πίσω αμπάρια της Σοφοκλέους

Capital.gr 

Μετά από παραινέσεις φίλων της στήλης θα ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και  θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια διαγραμματική βόλτα στα "πίσω" αμπάρια της Σοφοκλέους όπου "στοιβάζονται" οι υπό επιτήρηση εταιρείες. Είναι ένας χώρος που τώρα τελευταία τον επισκέπτονται όλο και πιο πολλοί  ριψοκίνδυνοι "επενδυτές", καθώς μιλάμε για εταιρείες οι οποίες έχουν σοβαρές οικονομικές πληγές στον ισολογισμό τους. Γράφει ο Απόστολος Μάνθος.

BioBottles: Τρεις μαθήτριες λυκείου στη μάχη κατά των πλαστικών

Capital.gr 

Το "θαύμα" του πλαστικού, όπως χαρακτηρίστηκε τη δεκαετία του ’80, έμελε να γίνει ο εφιάλτης της φύσης μέσα σε λίγες μόλις δεκαετίες. Και δικαίως, αφού ένα πλαστικό μπουκάλι χρειάζεται 450 χρόνια για να διασπαστεί πλήρως. Τη δική τους προσπάθεια να σώσουν τον πλανήτη καταβάλουν τρεις μαθήτριες λυκείου η Μυρτώ Κωτσιοπούλου, η Μαρία Σωτήρχου και η Κατερίνα Μάμαλη, η αλλιώς η ομάδα  BioΒottles.

Θα απλωθεί το κρατικό μαστάρι;

Capital.gr 

Τα περίμεναν στην κυβέρνηση και κατέφθασαν. Διλήμματα στην αγορά αν συμφέρει να ανοίξουν ή να μείνουν στο κρατικό μαστάρι όπως και οι κρατικές ΔΕΚΟ.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Euroleague

Ta Nea 

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο πήρε ανάσα και ανέβηκε στο 4-7, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός οκτάδας με 5-5. Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική της Euroleague.


Κοροναϊός : Με 100 νεκρούς και τις ΜΕΘ στο κόκκινο το lockdown παραμένει

Ta Nea 

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας απόφασης ήταν η παράταση του γενικού lockdown έως 14 Δεκεμβρίου την οποία ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό σε όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα δε, στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στις βορειότερες περιοχές της χώρας

Το «MEGA Stories» στον κόσμο των Social Media

Ta Nea 

Δίκτυο επικοινωνίας. Πεδίο έκφρασης πολιτικού λόγου. Πλατφόρμα γνωριμιών, ερώτων και παρεξηγήσεων. Αγορά ανάδειξης προσώπων, προϊόντων και λοιπών τάσεων.. Τα σημερινά κοινωνικά δίκτυα αποτελούν μία σύγχρονη ψηφιακή σκηνή στο φως της οποίας πρωταγωνιστούμε όλοι: Εμείς και οι Άλλοι


Слухи, сплетни...