Добавить новость
ru24.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Ria.city

Март
2023

Все новости

- Katastrofale tap

Dagbladet  

Mer enn halvparten av de vanligste artene i korallrevene utenfor Australias kyst har minket betraktelig det siste tiåret, slår ny studie fast.

Amazonasfondets midler frigjøres

NRK.no 

6,8 milliarder kroner som var frosset i Amazonasfondet, blir nå frigjort, sier klimaminister Espen Barth Eide (Ap) og hans brasilianske motpart Marina Silva. Siden 2019 har 5,2 milliarder kroner stått frosset i fondet. Med renter har dette vokst til 6,8 milliarder kroner, ifølge tall fra Klima- og miljødepartementet. (NTB)

Fem migranter døde i kantring utenfor Tunisia

NRK.no 

Fem afrikanske migranter er døde og 28 andre er savnet etter at båten de satt i, kullseilte utenfor Tunisia. De var på vei til Italia. – Båten sank fordi den var overfylt, sier Romdhane Ben Amor i organisasjonen FTDES (Tunisisk forum for sosiale og økonomiske rettigheter). Flesteparten av de 38 som var om bord, kom fra Elfenbenskysten. (NTB)

Firedoblede matpriser i Malawi

NRK.no 

Prisene på mais og andre basisvarer har skutt i været i Malawi etter syklonen som rammet landet for en uke siden. Sammenlignet med samme tid i fjor har maisprisen på landsbasis økt med 300 prosent. Det var allerede nær fire millioner mennesker som opplevde matusikkerhet i landet. (NTB)

Sjefer til Kongens by

Nordlys 

Avdelingsdirektør Magne Nicolaisen tar med seg sin ledergruppe på en kort ukestur til København.Advarer: - Allerede tomt

Dagbladet  

Faren er overhengende for at Norges Bank strammer til for mye, advarer Virkes sjeføkonom Lars Eivind Haartveit.

Ny motstander for Ruud i Miami

Verdens Gang 

Det blir et nytt bekjentskap for Casper Ruud i den andre runden i Masters 1000-turneringen i Miami. Tennisstjernen skal opp mot belaruseren Ilja Ivasjka.

- Jeg er en bedre mann

Dagbladet  

Cristiano Ronaldo snakker offentlig om Manchester United-exiten for første gang etter at han forlot klubben på dramatisk vis.

«Ekstreme inngrep»

Dagbladet  

Inngrepene skal ha blitt filmet og delt på internett mot betaling. Nå må nordmannen møte i retten i England.

Tiktok-sjefen i Washington

NRK.no 

Tiktoks administrerende direktør Shou Zi Chew skal vitne for Representantenes hus i USA, der flere politikere ønsker å forby videoappen. – La meg si dette uten forbehold: Bytedance er ikke agent for Kina eller noe annet land. Tiktok har aldri delt, eller blitt bedt om å dele amerikanske brukerdata med kinesiske myndigheter. Tiktok hadde heller aldri etterkommet en slik forespørsel, står det i manuset til Chews uttalelse han skal innlede møtet med. Det er komiteen for energi og næringspolitikk i Representantenes... Читать дальше...

Hun vil redde regnskogen i Brasil

NRK.no 

Marina Silva ledet kampen mot avskoging for 20 år siden. Nå er hun tilbake som miljøminister i Brasil for å fullføre jobben.

Новости России
Москва

Вредоносное письмо: в России предлагают защитить почту критически важных компаний


Ny runde i retten for imam

NRK.no 

Statsadvokaten har anket dommen hvor imam Noor Ahmad ble dømt til betinget fengsel for hatefulle ytringer mot jøder. Imamen ble i januar dømt for flere hatefulle ytringer mot jøder på Facebook i mai 2021. Han fikk en dom på 60 dagers betinget fengsel og bot på 12.000 kroner. Statsadvokaten mener at han bør dømmes til ubetinget fengsel, og har derfor anket dommen, skriver Drammens Tidende. Ankesaken behandles i Borgarting lagmannsrett 9. mai. (NTB)

- Tårene rant

Dagbladet  

1. juni 2020 la Cecilie Mortensen seg under kniven for en brystforstørrelse. Det skulle hun angre på. - Det ble satt nye sting i hvert bryst uten bedøvelse.

Mystisk «sjøorm» dukket opp

Dagbladet  

Det er ikke unormalt at Arve (43) finner frisbeer på de mest finurlige stedene på gården. Han hadde derimot ikke sett for seg besøk av en om lag 40 meter lang «sjøorm».

Milliardær: - Uaktuelt

Dagbladet  

SV-lederen ba Røkke om å «ryke og reise». Eiendomsmilliardær Arthur Buchardt rister på hodet.

Forbereder oppsigelse av Harald

Nordlys 

Her går Harald Bakkeby Moe inn til et møte hvor arbeidsgiver Tromsøysund menighet skal drøfte å si opp sin ansatte musiker.


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Елена Рыбакина выиграла дебютный титул уровня WTA 1000 и станет седьмой ракеткой мира


Пока в Якутии была ночь: новые землетрясения, риск вспышки холеры и запрет оформления виз в Чехию

Более 250 лучших учителей Подмосковья обменялись опытом в Пушкино

Против Львов плетут интриги, а Водолеям пришло время расставить приоритеты: гороскоп на 23 марта для всех знаков зодиака

Прокуратура ФРГ пока не установила подозреваемых во взрывах на "Северных потоках"