123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Август
2020
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Spania tilbake på aprilnivå

NRK.no 

To uker etter at Spania igjen ble erklært rødt, er smittesituasjonen tilbake på aprilnivå. Antallet smittede er langt unna kravene for å igjen kunne grønnmerke landet og åpne for karantenefrie reiser for nordmenn.

Leter etter to barn på motorsykkel

NRK.no 

To barn på rundt fem år skal ha kjørt med en elektrisk motorsykkel på hovedveien ved Rypefjord i Finnmark, melder politiet. Flere situasjoner skal ha vært trafikkfarlige. Foreløpig har ikke politiet sett noe, men de leter etter de to barna.

Alvorlig skadet i kollisjon

NRK.no 

Føreren av bilen som kolliderte med en lastebil på E39 ved Urdalstunnelen i formiddag, er alvorlig skadet. Ifølge politiet var det kun én person i bilen. Lastebilsjåføren er lettere skadet. Vegen var stengt, men er åpen for trafikk i et felt.

15 innlagt med korona i Norge

NRK.no 

15 personer er innlagt på sykehus med påvist koronavirus. Det er én mer enn i går. Det har ikke vært flere innlagte koronapasienter siden 3. juli, viser oppdaterte tall fra Helsedirektoratet. Av de 15, ligger to pasienter i respirator.

Alvorlig trafikkulykke på E39

NRK.no 

Ved Urdalstunnelen på E39 har en lastebil og personbil kollidert. Politiet omtaler ulykken som alvorlig. Vegen er foreløpig stengt for trafikk.

Brann i gassdrevet bil

TV 2 Norge 

Det brenner i en gassdrevet bil som frakter avfall på avfallsanlegget Isi i Bærum. Det skal være spredningsfare.

Enormt oljeutslipp ved Mauritius

NRK.no 

Et japansk skip har gått på grunn og lekker olje utenfor kysten av den populære turistøya Mauritius. Bilder viser strender som er dekket av svart olje og død fisk. Myndighetene samarbeider nå med lokale organisasjoner for å prøve å begrense skadene.