Добавить новость
123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость

Январь
2022
123456789101112131415161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Все новости

Straumpakke til idrett og frivillige

NRK.no 

Regjeringa opprettar ei eiga straumpakke for idrettslag og frivillige organisasjonar, skriv regjeringa i ei pressemelding. Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen seier straumprisane har skapt utfordringar for mange lag og foreiningar, og det har ført til at dei har stått i fare for å måtte kutte i aktiviteten eller auke deltakaravgiftene.

Blinken møter Lavrov fredag

NRK.no 

USAs utanriksminister Antony Blinken skal møte den russiske utanriksministeren Sergei Lavrov i Genève fredag. Målet er å finne ei diplomatisk løysing på krisa i Ukraina. – Blinken vil be Russland om å trappe ned verksemda på grensa til Ukraina, sa ein talsperson for det amerikanske utanriksdepartementet til AFP.

Brann i bustadblokk i Bergen

NRK.no 

Det brenn i ei bustadblokk i Bergen. Politiet opplyser på Twitter dei har starta evakuering av dei som bur i huset. Ifølge brannvesenet brenn det i kjellaren, og dei har sendt inn røykdykkarar.

WHO: Pandemien er ikkje over

NRK.no 

WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus åtvarar mot å tru at faren er over fordi omikronvarianten gir mildare sjukdom. – Denne pandemien er langt frå over, og med den spreiinga vi ser av omikron globalt, må vi rekne med at nye variantar vil dukke opp, seier han ifølge AFP.WHO: Pandemien er langt fra over

TV 2 Norge 

Koronapandemien er på ingen måte over, slår WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus fast. Han advarer mot å tro at faren er over fordi omikron gir et mildere sykdomsforløp.

Prinsesse Ingrid Alexandra får kontor

NRK.no 

I samband med at prinsesse Ingrid Alexandra fyller 18 år fredag, får ho også eige kontor på Slottet. Tysdag publiserte kongehuset bilde av prinsessa på det nye kontoret hennar.

Tunisias president får kritikk

NRK.no 

Menneskerettsgrupper i Tunisia meiner landet er i ferd med å bli ein politistat der innbyggarane blir fråtekne fridom. President Kais Saied sparka i juli i fjor heile regjeringa og oppløyste nasjonalforsamlinga. Det har vore omfattande protestar i landet, der politiet har brukt tåregass og vasskanonar mot demonstrantane.

Catalonia opphevar portforbod

NRK.no 

Portforbodet som blei innført i Catalonia 23. desember blir oppheva frå fredag fordi koronasmitten er på veg ned, opplyser styresmaktene i den spanske regionen. Portforbodet blei innført som eit forsøk på å bremse spreiinga av koronaviruset.

Elbilar dominerer bilsalet i januar

NRK.no 

Nesten ni av ti nye bilar som er selt dei to første vekene av 2022 er elbilar. Det viser tal frå Opplysningsrådet for Veitrafikken. I same periode i fjor stod elbilane for litt over halvparten av alle nye bilar som blei selt.

Новости России

Роспотребнадзор: возможность заразиться разными штаммами коронавируса одновременно есть


Den norske OL-forbannelsen

Verdens Gang 

Det hviler nærmest en forbannelse over Norge og herrenes 15 kilometer i OL. 54 år har gått siden sist - og ting tyder ikke på at det blir bedre i år, skriver Torbjörn Nordvall.

Boris Johnson avviser skuldingar og løgn

NRK.no 

Storbritannias statsminister Boris Johnson nektar for at han skal ha loge om den omstridde hagefesten i mai 2020. Tidlegare rådgjevar for Johnson, Dominic Cummings, seier han prøvde å åtvare statsministeren om festen, og at Johnson visste at det ikkje var eit jobbarrangement. Cummings meiner difor Johnson laug då han overfor Parlamentet sa at han trudde det var eit jobbarrangement.

Krever at antallsbegrensningen fjernes

NRK.no 

I morgen klokken tolv samles demonstranter fra kulturlivet for en markering foran Stortinget. Kulturlivet krever å bli behandlet på samme måte som butikker, museer og biblioteker, som selv får bestemme hvor mange som slipper inn, ut fra størrelsen på lokalene. – Nå er det nok. Vi kan ikke lenger bære byrden for manglende helse- og sykehuskapasitet i dette landet, sier Karianne Jæger, produsent i Scenekvelder i Folketeateret.

Moscow.media

Центр Гамалеи: в феврале заболеваемость штаммом «Омикрон» в России пойдет на спад


Персональные новости
Слава Комиссаренко

У чык-чырыка фляга свистит: какие шутки Комиссаренко взбесили ЛукашенкоRussian.city


Частные объявления


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Смотреть онлайн Хенри Лааксонен — Даниил Медведев. Теннис. ATP Австралия Опен. Прямая трансляция 18 января 2022


СЖР передал главе МИД Германии Бербок письмо по защите прав российских журналистов

Медведева опубликовала новую фотосессию и покорила сердца поклонников

«Взволновавшие Запад» корабли ВМФ России вошли в Атлантику

Стефани Уильямс неудачно пыталась в Москве «замолвить слово» за связанного с боевиками премьер-министра ПНЕ Ливии
Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.net


Спонсоры 123ru.net