ru24.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Апрель
2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

Den som tier samtykker ikke

Verdens Gang 

«Alle» kjenner noen som har blitt voldtatt, men få kjenner noen som voldtar. Da er det noe som ikke henger på greip, eller?

Gressbrann med fare for spredning til hus i Dovre

NRK.no 

Brannvesenet har rykket ut til en gressbrann på Dovre i Innlandet. Et område på størrelse med en fotballbane brenner, ifølge politiet. Det pågår slukking. De nærmeste husene er evakuert. Ingen personer skal være skadet. Det er fare for spredning til et hus, melder politiet i Innlandet.

Aldri skjedd før

Dagbladet  

Bekrefter til Dagbladet: Norsk politi vil være til stede under den massive sikkerhetsoperasjonen under OL i Frankrike til sommeren.Norge avslutter EM-kvaliken i Bergen – første gang på fem år

NRK.no (sport) 

Norges fotballkvinner møter Nederland i den siste kvalifiseringskampen til fotball-EM. Det oppgjøret skal spilles på Brann stadion i Bergen. Det opplyser Norges Fotballforbund på sine nettsider. Kampen spilles 16. juli. – Jeg var selv til stede i Bergen i forbindelse med Champions League-kamp og fikk oppleve hvor stort engasjement og fotballinteresse det er i byen. Vi gleder oss til å komme dit og oppleve den fantastiske støtten selv. Dette kan bli en helt avgjørende kamp i en åpen gruppe, og derfor... Читать дальше...

Reality-profil tiltalt for knivstikking

NRK.no 

Torsdag starta en rettssak i Follo og Nordre Østfold tingrett, hvor en kvinnelig reality-profil i midten av 20-årene er tiltalt for å ha knivstukket en mann. Kvinnen ble ilagt et besøksforbud kort tid etter hendelsen. Hun er også tiltalt for å ha krenket forbudet mot å oppsøke mannen. Knivstikkingen skjedde i april i fjor, og mannen ble lettere skadet.

- Gjennomtrengt av erotikk

Dagbladet  

Fire forfattere har gjort uutslettelig inntrykk på redaktør og teateranmelder Therese Bjørneboe. Kjæresten er ikke en av dem.

Новости России
Москва

Бастрыкин взял дело хирурга, на которого пожаловались пациенты, на контрольСпорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Новак Джокович

Что чаще всего едят на завтрак дети Елены и Новака Джокович?


Сергей Лукин: Сделаны новые шаги по защите прав граждан и интересов государства

Сестра певца Кунгурова назвала осложнения после COVID-19 причиной его смерти

Экономист Зубец: Литве выгодно закупать зерно из России

В Ленинградском зоопарке родились детёныши кошачьего лемура