Добавить новость
123ru.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость

Все новости

Børsfall i Tokyo etter fallet i USA

NRK.no 

Nikkei-indeksen falt med mer enn 3 prosent i tidlig handel fredag, mens den bredere Topix-indeksen var ned litt over 2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter som utløste et børsfall i USA og frykt for inflasjon.

USA har bombet iranske mål i Syria

NRK.no 

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået.

Svensk stjerne takket Trump

Dagbladet  

Golfstjerna Annika Sörenstam møtte Donald Trump dagen etter angrepet på Kongressen. Nå har det blitt publisert klipp fra møtet.
551 koronasmittede siste døgn

NRK.no 

Det siste døgnet er det registrert 551 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 210 flere enn dagen før.

Brann med spredningsfare i Narvik

NRK.no 

Det brenner i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik. Det er fare for spredning, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet.

United med 0-0 og full kontroll

NRK.no 

Med 4-0 i ryggen frå bortekampen måtte ikkje Manchester United gå i kjellaren for å avansere til åttedelsfinalen i europaligaen. 0-0 var meir enn godt nok mot Real Sociedad. Bortsett frå at gjestene bomma på straffe i første omgang, skjedde det ikkje så veldig mykje i kampen. Uniteds motstandar blir klar i trekninga klokka 13 fredag. Kanskje møter Soslkjær Molde?

Enkelt videre

Dagbladet  

Klare for åttedelsfinale i Europa League etter målløs kamp - som inneholdt annullert mål, sjelden straffebom og to stolpeskudd.

Fire personer omkom i Sverige

NRK.no 

I Sverige ble fire menn bekreftet omkommet etter å ha fått gjennom isen på vannet Vallsjön utenfor Sävsjö i Småland fylke. Det opplyser svensk politi til nyhetsbyrået TT. Politiet ifikk melding om ulykken klokken 18.45 torsdag kveld.

Høie taus om vaksinesamtaler

Verdens Gang 

Helseminister Bent Høie vil ikke svare på hvilke selskaper Norge snakket med da regjeringen skulle sikre nordmenn vaksiner.

Vinner på alle fronter

Verdens Gang 

Det har kostet Johannes Høsflot Klæbo å gå sine egne veier, men verdens suverent beste sprinter står igjen som den store vinneren på flere plan samtidig.


Flere personer evakuert etter ras

NRK.no 

Flere personer er evakuert etter et jordras i Halden sentrum torsdag kveld. Ingen personer er skadet. Raset er trolig forårsaket av pågående grunnarbeid, melder politiet.

Hylles av naken-stjerne

Dagbladet  

- Halvor Egner Granerud flyr som en fugl, sier Juliane Seyfarth (31). Selv vekker hun oppsikt med å kaste klærne i Playboy, men nå handler det om VM-medaljer.

Slår ekstremvær-alarm

Dagbladet  

Havstrømmen har mye av æren for at været i Norge ikke er kaldere enn det er. Forskerne frykter at det kan få store konsekvenser dersom strømmen svekkes - men understreker at det ikke er for seint.


Слухи, сплетни...