Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2018

مدیرکل هواشناسی مازندران: کل مساحت استان متاثر از انواع خشکسالی است

0
Farda 
محمدرضا رضوی، مدیرکل هواشناسی استان مازندران، روز پنجشنبه گفت از ابتدای مهر سال گذشته تا پایان اردیبهشت سال جاری، کل مساحت این استان متاثر از انواع خشکسالی بوده است.


به گزارش خبرگزاری ایرنا، آقای رضوی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی بارش باران در استان مازندران گفت در ارتفاعات ساری، سوادکوه، تنکابن، چالوس و بخشی از شهرستان نوشهر و رامسر خشکسالی شدید اتفاق افتاده است.


بر اساس گزارش‌های مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی ایران، میزان بارش سال زراعی جاری، از اول مهر ۹۶ تا  روز ۲۸ خرداد سال جاری، حدود ۱۶۳ میلی متر بوده است. این در شرایطی است که میزان عادی بارش باید ۲۲۱ میلی متر باشد.

ایرنا با اشاره به گزارش های این مرکز نوشت که میزان بارش سال زراعی جاری، نسبت به میانگین بلند مدت، حدود ۲۶ درصد کاهش داشته است.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса