Добавить новость
ru24.net
World News
Август
2018

نتانیاهو در مورد آتش‌بس در غزه با السیسی صحبت پنهانی داشته است

0
بنیامین نتانیاهو صدراعظم اسرائیل برای بحث در مورد برقراری آتش‌بس درازمدت در نوار غزه، در ماه می امسال با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر به گونه پنهانی یک جلسه برگزار کرده‌است.


این خبر را شبکه تلویزیونی "اسرائیل"  دیروز دوشنبه گزارش داد.


یک سخنگوی نتانیاهو از تبصره در مورد این گزارش خودداری کرده‌است و مقام‌های مصری هم به گونه فوری در مورد چیزی نگفته‌اند.


اما شبکه تلویزیونی "اسرائیل" به نقل از مقام‌های ارشد امریکایی که نام‌های شان مشخص نشده گزارش داده‌است که ملاقات نتانیاهو و السیسی به تاریخ ۲۲ می صورت گرفته‌است.


به دنبال افزایش خشونت‌ها در مرز غزه در جریان چند ماه گذشته، مصر و ایالات متحدۀ امریکا تلاش کرده‌اند تا برای برقراری آتش‌بس درازمدت میان اسرائیل و گروه حماس میانجیگری کنند.


اعتراض‌ها در ۳۰ مارچ آغاز شد و از آن زمان به این‌سو دست کم ۱۶۱ فلسطینی در نتیجۀ شلیک نیروهای اسرائیلی جان باخته‌اند.


حماس کنترول غزه را در دست دارد.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса