Добавить новость
ru24.net
World News
Январь
2019

گروه نصرت الاسلام مسئولیت حمله بر نیروهای حافظ صلح را بعهده گرفت

0
گروه وابسته به القاعده موسوم به نصرت الاسلام مسئولیت حمله بر مأموریت حافظ صلح سازمان ملل متحد در شمال مالی را به دوش گرفته‌است. 


درین حمله، ده نیروی حافظ صلح سازمان ملل متحد که از جمهوری چاد بودند کشته شدند و حد اقل ۲۵ تن دیگر زخم برداشتند. 


گروه تندرو نصرت الاسلام در یک بیانیه که اوایل امروز در تلگرام نشر شده ادعا کرده که حمله روز یکشنبه ۲۰ جنوری در مالی کار این گروه بوده‌است. 


نصرت الاسلام گفته است که این حمله را در پاسخ به اقدام ادریس دبی رئیس جمهور چاد انجام داده که در راستای احیای روابط دیپلوماتیک کشورش با اسرائیل گام برداشته است. 


سازمان ملل متحد گفته که نیروهایش به این حمله قویاً پاسخ داده و شماری از مهاجمین را کشته‌اند اما نگفته است که به چه تعداد از حمله کننده‌ها از پا در آورده شده‌اند. 


از سال ۲۰۱۳ میلادی به این طرف بیش از صد تن از نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در کشور مالی در غرب افریقا کشته شده‌اند. 


حدود ۱۳ هزار نیروی حافظ صلح در مالی به عنوان بخشی از مأموریت سازمان ملل متحد پس از آن مستقر شدند که ملیشه‌ها شمال این کشور را در سال ۲۰۱۲ تصرف کردند. 


اردوی فرانسه آن‌ها را در سال ۲۰۱۳ عقب راند. 


حدود چهار هزار تن از نیرو‌های فرانسوی در مالی باقی مانده‌اند.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса