Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2020
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30

Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Νάγκι και Περέα

0
Ta Nea 

Δεν άρχισε καλά η εβδομάδα για τον Γιώργο Δώνη… Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε έξι ονόματα στο απουσιολόγιο του και θα περιμένει στη διάρκεια της εβδομάδας να δει ποιους θα υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Καταρχάς, ο Χουάν Περέα σε μια υπερέκταση του ποδιού του στη διάρκεια του παιχνιδιού, τραυματίστηκε στο δικέφαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μετά τον υπέρηχο στον οποίο θα υποβληθεί.

Έπειτα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης γιατί ένιωσε σφίξιμο στη λαγοκνημιαία ταινία και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης αύριο.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ένιωσε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και την Τρίτη θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης. Επίσης ο Ντομινίκ Νάγκι υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε θεραπεία. Τέλος οι Πούγγουρας, Μπεκ διατηρήθηκαν σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса