Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2020
1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

هشدار عضو علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد اخلال «طب سنتی» در روند درمان بیماران کرونا

0
مینو محرز، عضو علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، در مورد رایج شدن استفاده از مواد «طب سنتی» مانند عنبرنسارا و گل بنفشه به باور «مقابله با کرونا» در ایران، گفت که این اقدام‌ها «باعث از بین رفتن وقت بیماران شده و ممکن است در روند درمان خلل ایجاد کند.»


او در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا گفت که با ترویج این موارد «افراد بیمار ممکن است با مراجعه نکردن به مراکز درمانی، وقت طلایی خود را از دست دهند و در مراحل بدتر بیماری به بیمارستان مراجعه کنند که برای بیماران بسیار خطرناک و بازی با جان مردم است.»


خبرگزاری ایرنا روز یک‌شنبه نوشت نسخه‌هایی از عنبرنسارا (پشگل الاغ ماده) و گل بنفشه شروع شد و با نوشیدن ادرار شتر ادامه پیدا کرد و رسید به جایی که امروز ترکیب عرقیجات مختلف و دمنوش‌ها را درمانگر درد کرونا عنوان می‌کنند.


مینو محرز در این مورد افزود: «این‌که هر روز عده‌ای، یک روز در کرمانشاه و روز بعد در قزوین، نسخه‌ای را به عنوان درمان کرونا یا ضد کرونا بدون انجام مطالعات دقیق عنوان کنند، خطا است.»


با وجود ابراز نگرانی پزشکان ارشد از این روند، زهره مرتجی، متخصص تغذیه و عضو دفتر طب سنتی ایران، هم یک‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا از این‌که در رادیو و تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی نیز این‌گونه نسخه‌پیچی‌ها بازتاب دارد انتقاد کرد و گفت: «مواردی که گاه از زبان میهمانان صداوسیما شنیده می‌شود هم باعث تاسف است.»


در میان مبلغان طب سنتی روحانیونی هم هستند و تازه‌ترین خبرها از عقب‌نشینی وزارت بهداشت در مقابل مبلغان طب سنتی حکایت دارد.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

WTA официально приняла решение по Рыбакиной






Делегация ХАМАС проинформирует Москву о реализации соглашения по сектору Газа

Студенты СПбГЭУ смогут пройти практику у старейшего туроператора России

Гатчина подождет! Что в приоритетах у Ленинградской области в 2025 году

Один человек погиб из-за взрыва в московском ЖК «Алые Паруса»