Добавить новость
ru24.net
World News
Апрель
2021

خروج نظامیان امریکایی از افغانستان؛ حنیف اتمر با وزیر خارجه هند گفتگو کرد

0
وزیر امور خارجه افغانستان با همتای هندی‌اش در مورد ختم مأموریت نظامی امریکا در افغانستان، صحبت کرده است.


وزارت امور خارجه در اعلامیه‌ای گفته که محمد حنیف اتمر دیروز (شنبه ۱۷ اپریل) در تماس تلفونی با اس‌جی شنکر در مورد فصل تازه‌ای از همکاری‌ها در عرصه‌های امنیتی، سیاسی و توسعه‌یی پس از خروج نیروهای امریکایی صحبت کرده است.


اعلامیه می‌افزاید كه آقای شنكر از نقش فعال هند در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برای برقراری صلح در افغانستان، اطمینان داده است.


محمد حنیف اتمر وزیر امور خارجه افغانستان دیروز همچنان با راس ویلسن، شارژدافیر سفارت امریکا در کابل دیدار کرده است.


در اعلامیه جداگانه‌ای این وزارت گفته شده كه آقای ویلسن از حمایت مداوم ایالات متحده از نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان پس از خروج نیروهای امریكایی و كمك‌های امریكا در زمینه‌های بشری و توسعه‌یی اطمینان داده است.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Саснович вышла в четвертьфинал парного разряда турнира WTA-250 в Румынии






Цветы по характеру: как подобрать идеальный букет для любой женщины

Десять здоровых казаков за 4 млн отправят от Волгограда на Красную площадь

Как россияне будут обслуживать свои автомобили в 2025 году: результаты опроса выявили неожиданные тенденции

Сотрудники Росгвардии помогли потушить загоревшийся автомобиль в Москве