Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2023

Τουλάχιστον 16 παιδιά τραυματίστηκαν από πτώση στο οχυρό Γιβραλτάρ

0
Ta Nea 

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, οι 16 εκ των οποίων παιδιά, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο την Τετάρτη, έπειτα από πτώση μέσα στο ιστορικό Οχυρό Γιβραλτάρ του Γουίνιπεγκ, στην επαρχία Μανιτόμπα, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση του Καναδά CBC, επικαλούμενη έναν εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα πάντα με το CBC, οι τραυματίες είναι ένας ενήλικος και 16 παιδιά ηλικίας 10-11 ετών. Τρία από τα παιδιά νοσηλεύονται σε μη σταθερή κατάσταση.


Αξιωματούχοι της πόλης με τους οποίους επικοινώνησε το πρακτορείο Reuters δεν γνώριζαν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

«Σήμερα στις 9.55 π.μ. δεχτήκαμε μια κλήση από το Πάρκο Γουίτιερ, για μια σχολική ομάδα που έπεσε» ανέφερε η πυροσβεστική του Γουίνιπεγκ.

Πηγή: ΑΠΕ




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса