Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2024

Για αυτό έριξε «άκυρο» στον Παναθηναϊκό ο Σάρι

0
Ta Nea 

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Μαουρίτσιο Σάρι, στράφηκαν εν τέλει στη λύση του Ουρουγουανού προπονητή, ο οποίος την περασμένη Κυριακή (9/6) ήρθε στην Ελλάδα και χθες Δευτέρα (10/6) υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι».

Όπως προείπαμε όμως, ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο Αλόνσο. Αλλά ο Σάρι. Με τον ατζέντη του Ιταλού τεχνικού να αποκαλύπτει πως οι «πράσινοι» πίεσαν τον έμπειρο προπονητή «αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο του πλάνου του».

Αναλυτικά όσα είπε ο μάνατζερ του Σάρι, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι:

«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους κορυφαίους προπονητές και όσους έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε το στυλ που τονίστηκε στη διαπραγμάτευση, ένα δίκαιο παιχνίδι με λίγα προηγούμενα.

Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια χρυσή προσφορά που στα χαρτιά ήταν απαραίτητη. Μόνο που για τον Σάρι είναι μια ιδιαίτερα λεπτή στιγμή, τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες δεν έχει όρεξη να φύγει από την Ιταλία. Όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε πραγματικά αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο του έργου.

Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή φάνηκε σωστό να τους βάλουμε σε θέση να κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία, ήταν εξαιρετικοί μαζί μας».




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Зарина Дияс

Сенсацией обернулся матч Зарины Дияс за четвертьфинал турнира в Мумбаи






В Фили-Давыдково состоится творческий конкурс

Владимир Ефимов: Пять физкультурно-оздоровительных комплексов построили девелоперы в 2024 году

Он вернется и наведет порядок: новый сезон «Патриота» стартует на ТНТ уже сегодня

Площадь пожара в кафе в парке «Сокольники» увеличилась в два раза