Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2024

Soykırımcı İsrail Gazze'de katliama devam ediyor: En az 42 Filistinli daha can verdi

0

Terör devleti İsrail'in Gazze Şeridi'nin doğusunda yer alan Al Tuffah Mahallesi'nde bir evi ve Gazze'nin batısındaki Al Shati kampını bombalaması sonucu en az 42 Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi.


Gazze'deki hükümetin medyadan sorumlu müdürü, Al Jazeera'ye yaptığı açıklamada, Al Shati kampında 7 evin hedef alınması sonucu 24 Filistinlinin, Al Tuffah Mahallesi'nde 1 evin bombalanması neticesinde ise 18 Filistinlinin can verdiğini söyledi.



Hamas'tan açıklama: Filistin'in iradesini kıramayacak


Saldırıların ardından açıklama yapan Hamas, "Siyonist düşman, Gazze'deki savunmasız sivillere yönelik acımasız saldırılarına devam ediyor ve yeni katliamlar gerçekleştiriyor. İşgal ve onun Nazi liderleri, Filistin halkına yönelik ihlallerinin bedelini ödeyecek ve bu saldırılar Filistin'in iradesini kıramayacaktır." ifadelerini kullandı.




Filistinli baba oğuldan umut dolu Gazze sözleri: 'Dinle ey korkak Netanyahu!'

Gazze açlığın pençesinde




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Андрей Рублёв

Рублев убегал с корта по ходу матча с Оже-Альяссимом из-за проблем со здоровьем






Вот так неожиданность: Иван Ургант объявил о возвращении своего шоу

В Москве беспилотный трамвай начнет регулярные поездки на маршруте осенью

Самолет Nordwind готовится к экстренной посадке в Пулково

Mash: незрячий диджей с Урала выступил на сцене в Москве