Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2024

روایت ظریف از جنجال تندروها در کاشان و دلیل عدم کاندیداتوری‌اش/ فرق می کند پزشکیان در پاستور و شورای عالی امنیت ملی بنشیند یا جلیلی

0
ILNA 

وزیر سابق امور خارجه گفت: خیلی فرق می کند که مسعود پزشکیان در پاستور و شورای عالی امنیت ملی و جلسه با رهبری بنشیند یا سعید جلیلی؛ من با تک تک سلول هایم این تفاوت را درک می کنم و البته ممکن است اشتباه کنم و جلیلی بهترین انتخاب برای کشور باشد اما این انتخاب را برای کشور خطرناک می‌دانم.

به گزارش ایلنا، محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه در کلاب هاوس ایران  گفت: من قبلاً راجع به آرزومندی صحبت کرده‌ام و اعتقاد دارم باید واقع‌گرا باشیم. حتماً موانعی خواهد بود و من همواره در مورد این موانع صحبت کرده‌ام. اما بالاخره دوستان ما در داخل و بقیه در خارج یک آزمایشی را انجام دادند. ترامپ و خارجی‌ها با آرزوهای واهی از برجام خارج شدند و آن آرزوها محقق نشد. حتی در سال‌های آخر ریاست جمهوری ترامپ، او تلاش می‌کرد اما اطرافیانش اجازه نمی‌دادند او برگردد.

 وی افزود: در کتاب "پایاب شکیبایی" که حالا به چاپ ششم رسیده، از همه کسانی که کتاب را خوانده‌اند سپاسگذاری می‌کنم. در آن کتاب نوشتم که ترامپ می‌خواست گفتگو کند و به جایی برسد اما اطرافیانش موافق نبودند. بولتون، نتانیاهو و پومپئو همگی در کتاب‌های خود در مورد کارشکنی‌هایی که انجام دادند، نوشته‌اند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

WTA объявила о создании программы по выплатам теннисисткам во время декрета






Удар по кошельку: эта строчка в квитанциях ЖКХ взлетит до потолка уже в марте

РИА Новости: Митрошина отмыла деньги, купив жилую недвижимость в центре Москвы

Звезда русского мюзикла Иван Ожогин приехал на родину в Ульяновск, как подарок

Бомба в обуви и яд в сигаре: пять лидеров стран, ставших жертвами покушения