جناح تندرو به دلیل عقب افتادن از مسیر جدید انتخاب کابینه با عصبانیت به ظریف حمله میکند/ اصلا زینی وجود ندارد که فکر کنیم اسب زین شده تحویل میدهند
قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی گفت: در مقایسه با گذشته که به صورت محفلی به دولتهای گذشته پیشنهاداتی میدادند، در این دولت اقدامات جدید، رویه بسیار خوب، نو و جدیدی بنا گذاشته شده است تا سطح قدرت، دانش فنی و سطح تخصصی دولت افزایش پیدا کند و این در مقایسه با دولتهای گذشته یک امتیاز محسوب میشود. در هر صورت هرکاری نواقصی دارد اما کار جدیدی بود که در دولتهای گذشته تا به حال سابقه نداشته و از این جهت، جناح مقابل فکر میکند از یک ابداع جدید و بدیع عقب افتاده است و سعی میکند با عصبانیت زیاد به آقای ظریف حمله کند.
اسماعیل گرامیمقام قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص ارزیابی خود از فرآیند انتخاب کابینه چهاردهم در شورای راهبری گفت: آقای ظریف از چهرههای ممتاز دیپلماسی و وزارت خارجه بوده و منشأ خدمات بسیار زیادی در کشور است. در انتخابات اخیر هم از حامیان پر و پا قرص آقای پزشکیان به حساب میآمد. با توجه به اینکه یکی از وعدههای رئیسجمهور منتخب به مردم این بود که به نظر کارشناسان و طبقات مختلف اندیشمندان توجه خواهد کرد، به نظر میرسد که در گام اول به وعده خود عمل کرده و کارشناسان، آدمهای با تجربه، شخصیتهای مؤثری که در گذشته مسئولیتهایی داشته و به مسائل کشور اشراف دارند را تحت مدیریت آقای ظریف با تشکیل شورای راهبری یا انتقال دولت، یکجا جمع کرده و این اقدام مؤثر و مفید را انجام دادهاند.
وی افزود: گرچه ممکن است انتقادات و نقصهایی نسبت به تشکیل این شورا وارد باشد، اما نفس کار، درست است که از مجاری مختلف، پیشنهادات و رزومههای گوناگون به دست شورا میرسد و آنها بررسی کرده و مشورت لازم را به آقای پزشکیان خواهند داد. بعد از اینکه پیشنهادات مختلف از سوی شخصیتها، احزاب و جریانات مختلف به ایشان پیشنهاد شد، نهایتا این شخص رئیسجمهور است که کابینهاش را انتخاب میکند. بنابراین اعضای کمیتهها و افراد حاضر در شورای راهبری صرفا نقش مشاور را ایفا خواهند کرد.