Добавить новость
ru24.net
World News
Июль
2024

هشتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر و نقره؛ مهرماه در شیراز برگزار می شود

0
ILNA 

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های فارس گفت: هشتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر و نقره طی روزهای ۲۴ تا ۲۷ مهرماه امسال به میزبانی شیراز برگزار می شود.

به گزارش ایلنا، محسن نهاوندی در نشست خبری و رونمایی از پوستر این نمایشگاه، افزود: برگزاری کارگاه های تخصصی و آموزشی در زمینه‌های طراحی، ساخت و بازاریابی طلا و جواهر، رقابت طراحی بین طراحان برتر برای ارائه بهترین طرح‌ها و نشست‌ها و گردهمایی تخصصی با مشارکت نیز از برنامه‌های جانبی این نمایشگاه خواهد بود.

وی ادامه داد: امیدواریم با گرد هم آوردن بزرگترین فعالان، طراحان، تولیدکنندگان و متخصصان این صنعت، بستری مناسب برای نمایش و فروش محصولات خود، تبادل اطلاعات و تجربیات، برقراری ارتباطات تجاری جدید، ارتقا سطح دانش و مهارت‌ها و تقویت روابط تجاری و همکاری های بین‌المللی موجب ارتقا نام ایران در سطح بین‌المللی باشد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Андрей Ольховский

Экс-теннисист Ольховский: многие не верят травмам Джоковича






Погода может преподнести жуткие сюрпризы: российские регионы готовятся к масштабному стихийному бедствию

Помочь детям. В Москве прошла школа педиатрической ревматологии

Снималась с Борисовым и Янковским: что еще известно о 21-летней Алене Долголенко, сыгравшей Наталью Гончарову в «Пророке»

Компания Дэвида Бекхэма зарегистрировала в России товарный знак