Добавить новость
ru24.net
World News
Август
2024

یک فیلم کاملاً ایرانی/ هیچ چیزی زیباتر از ساده‌زیستی روستاییان نیست

0
ILNA 

بابک خواجه پاشا با اشاره به اینکه در سینمای ایران همواره تصویری غیرواقعی از روستاییان ارائه شده و فیلم «در آغوش درخت» خلاف این تصویر رایج عمل می‌کند، گفت: هیچ چیزی زیباتر از ساده زیستی روستاییان نیست.

به گزارش خبرنگار ایلنا، فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا و تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح در سینماهای کشور در حال اکران است. این فیلم سینمایی اولین تجربه کارگردانی خواجه پاشا در سینمای بلند است که برای اولین بار در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد و توانست در این رویداد جایزه بهترین فیلم اول و بهترین فیلمنامه را از آن خود کند.

در فیلم «در آغوش درخت» که محصول سازمان سینمایی سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است جواد قامتی، مارال بنی‌آدم و روح‌الله زمانی ایفای نقش کرده‌اند. این فیلم روایتگر قصه زوجی است که زندگی‌شان دچار بحران شده و به واسطه اتفاقاتی که برای فرزندانشان رخ می‌دهد، قصه زندگی‌شان مسیر دیگری در پیش می‌گیرد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Карен Хачанов

Хачанов проанонсировал свое интервью у футболиста Смолова совместной фотографией






В Москве состоится концерт «Мгновения серебряного века»

Морис Равель (к 150-летию композитора) и его современники в концертный зале имени П.И. Чайковского

На свет появилась новая поп-группа «Чародея»: «Волшебство началось!»

Цена вопроса: мигрантка продала новорожденного сына за 10 тысяч и пару женских сапог