Добавить новость
ru24.net
World News
Август
2024

فاز اول پروژه تعریض آزاد راه کرج-قزوین مورد بهره برداری قرار گرفت

0
ILNA 

استاندار البرز با بیان اینکه فاز اول پروژه تعریض لاین شمالی آزادراه کرج_قزوین محدوده پل آیت الله هاشمی تا گلشهر افتتاح شد، گفت: بهره برداری از این پروژه برای گره گشایی از ترافیک این محور تاثیر دارد ولی دو طبقه شدن این آزادراه، اقدامی اساسی برای رهایی از ترافیک این محور محسوب می‌شود.

به گزارش ایلنا از البرز، مجتبی عبداللهی در مراسم افتتاح فاز اول پروژه  تعریض آزادراه کرج -قزوین محدوده پل مهرویلا  تا گلشهر که روز شنبه ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۳ همزمان با هفته دولت صورت گرفت، اظهار کرد: این پروژه  به منظور رفع گره ترافیکی بخشی از آزاد راه کرج-قزوین در محدوده پل مهر ویلا تا پل حسین آباد مهرشهر به طول ۴/۵ کیلومتر از سه باند به پنج باند افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اجرای این پروژه از اواخر فروردین ماه سال ۱۴۰۲  با اعتباری بالغ بر حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی آغاز که فاز اول آن به طول ۱.۷ کیلومتر با صرف اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса