Добавить новость
ru24.net
World News
Сентябрь
2024

رایزنی با آموزش و پرورش برای تامین کتاب‌های درسی کودکان کار و خیابان/ راه اندازی ۴ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان شهریورماه

0
ILNA 

سرپرست سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری با اشاره به اقدامات انجام شده برای بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل به مدرسه، گفت: تلاش بر این است که تا پایان شهریور ماه ۴ مرکز جامعه‌پذیری را برای بهبودیافتگان راه اندازی کنیم.

سید محمد نقیب سرپرست سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری در گفت وگو با خبرنگار ایلنا درباره افتتاح مراکز یاور شهر جدید گفت: قرار است دو مرکز یاورشهر دیگر نیز افتتاح شود یکی از این مراکز برای بانوان است و دیگری مرکز آقایان است. البته قبل از یاورشهر قول داده بودیم که چند مرکز جامعه‌پذیری را نیز افتتاح کنیم. 

وی ادامه داد: در حال حاضر ۴ مرکز جامع‌پذیری آماده است که در مناطق ۵.۲۱، ۱۲ و ۱۶ قرار دارد. سه مرکز به طور کامل آماده است و یکی دیگر از مراکز نیز تا پایان شهریور نیز آماده خواهد شد. این مراکز برای مرحله بعد از استقرار در مراکز یاورشهر است. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса