Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2024

پزشکیان به صورت خودخواسته از بخشی از اختیاراتش صرف‌نظر کرده‌/ رئیس‌جمهور باید هر روز خود را در معرض رای مردم بداند

0
ILNA 

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: آقای پزشکیان خودخواسته از بخش قابل توجهی از اختیاراتشان صرف‌نظر کرده‌اند و مسئولیت آن‌را به نیروهای رقیب واگذار کرده‌اند. دولت چهاردهم اولین کابینه بعد از انقلاب است که ترکیب نیروها و دولتمردان حاضر در آن در یک جبهه سیاسی قرار ندارند. ایشان با چینش کابینه خود، این پیام را به جامعه رساندند که به شعار وفاق ملی پایبند بوده و به آن عمل کرده‌اند.

محمدجواد حق‌شناس فعال سیاسی اصلا‌ح‌طلب در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره عملکرد دولت وفاق ملی در عرصه سیاست داخلی طی سه ماه اخیر، گفت: هنگامی‌که سخن از وفاق به میان می‌آید، بیشترین تعبیر و کاربرد وفاق برای نیروها و جبهه‌های سیاسی داخل کشور است؛ فرضیه را بر این می‌گذاریم که قبلا نیروهای سیاسی به صورت مقطعی در تعارض با یکدیگر عمل کرده‌اند و یا در رقابت با یکدیگر بوده‌اند. هنگامی که دولت جدید انتخاب می‌شد، طرفداران دولت رقیب از همراهی با دولت منتخب بازمی‌ماندند و به نوعی در نقش یک اپوزیسیون سیاسی و یا جریان منتقد وارد عمل می‌شدند. اما رویکرد دولت چهاردهم بر این است تا افرادی را که در فضای سیاسی دولت رقیب بوده‌اند، در دولت چهاردهم برای پیش‌برد اهداف وفاق ملی هم‎سو کند.

وی تصریح کرد: در دولت چهاردهم شاهد این مسئله هستیم که آقای پزشکیان در تلاش است تا در عرصه سیاست داخلی روند و عملکرد دولت را به گونه‌ای پیش ببرد تا تمام نیروهای موافق و مخالف را گرد یکدیگر قرار دهد. در دولت چهاردهم برای رسیدن به اهداف کشور همدلی وجود دارد؛ مانند سند چشم‌اندازی که به عنوان برنامه هفتم داریم که رویکرد آن بر این است که کشور در مقطعی جایگاه مقام اول را در منطقه بگیرد و یا اهدافی که تحت عنوان سیاست ابلاغی رهبری از آن یاد شد، مورد توجه قرار گرفته است؛ تا طبق این اهداف همه جریان‌های سیاسی با یکدیگر همراه شوند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Дарья Касаткина

Касаткина обыграла Кудерметову на турнире в Дохе, не проиграв ни гейма






Легкоатлет из Хакасии — призёр международного турнира

В России начались продажи продажи Xiaomi Redmi Note 14 от 19 тыс рублей

Росгвардейцы готовят учащихся абаканских подшефных классов ко Всероссийскому кадетскому сбору

Напомнить ЕС: судьба пирата – тюрьма или виселица