Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2024

نگاه ویژه دولت بر تامین نیازهای آب شرب در کشور

0
ILNA 

وزیر نیرو با تاکید بر نگاه ویژه دولت بر تامین نیازهای آب شرب هموطنان در همه استان‌های کشور، از افزایش 160 مگاوات ظرفیت تولید نیروگاه رامین اهواز در سال آینده خبر داد.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، "عباس علی‌آبادی" ظهر امروز (پنجشنبه) در جریان سفر استانی به خوزستان به منظور افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های صنعت آب و برق در گفت‌وگو با اخبار نیمروزی ساعت 14 گفت: مساله آب با توجه به اقلیم کشور از جمله موضوعات بسیاری مهمی است که باید به آن پرداخت و بر این اساس به منظور تامین آب شرب پایدار ضروری است برنامه‌های ویژه‌ای تدوین و اجرایی شود.

وزیر نیرو در ادامه با توجه به افتتاح بزرگ‌ترین آب‌شیرین کن استان خوزستان افزود: این آب شیرین‌کن در مقیاس خود بزرگ محسوب می‌شود، اما با توجه به اینکه در کشور در مقیاس‌های بزرگ‌تری مانند 200 هزار مترمکعب آب‌شیرین‌کن نیز  وجود دارد، برنامه‌‌ریزی کرده‌ایم تا در آینده آب‌شیرین‌کن‌هایی با مقیاس‌های بزرگ‌تر در  کشور احداث شود.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Анна Калинская снялась с матча по ходу полуфинала турнира WTA-250 в Сингапуре






"Известия": две торговые миссии из России посетят Мексику в 2025 году

В Мурманске чествовали один из первых негосударственных вузов

В МВД России заявили, что некомплект кадров составляет 18,7%

Расстроились, но результат радует – тренер Натальи Спиридоновой прокомментировала выступление своей подопечной на «Битве полов»