Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2024

صدور حکم دیوان کیفری بین‌المللی علیه نتانیاهو و گالانت یک پیروزی بزرگ برای محور مقاومت و حامیان فلسطین است

0
ILNA 

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: صدور حکم دیوان کیفری بین‌المللی برای مقام‌های رژیم صهیونیستی که مرتکب انواع و اقسام جنایت‌ها علیه مردم غزه و فلسطین شده، یک پیروزی بزرگ برای محور مقاومت و حامیان فلسطین است.

به گزارش ایلنا به نقل از مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، کاظم غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری با اشاره به تبعات صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت و تمکین کشورهای اروپایی از این حکم و ضمانت اجرایی آن، اظهار داشت: صدور این رای در شرایط فعلی که رژیم صهیونیستی به انواع و اقسام جنایت‌ها، با حمایت آمریکا و کشورهای غربی مدعی حقوق بشر، همچنان ادامه می‌دهد، یک اقدام مهم است که تا حدودی عدم اقدام و یا بی اقدامی مجامع بین المللی را جبران می کند.

وی افزود: چندی پیش وقتی دادستان دیوان کیفری بین المللی تقاضای دستگیری نتانیاهو و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به یکی از شعبات دادگاه کیفری بین المللی ارسال کرد، آماج تهدیدات رژیم اسرائیل و آمریکا قرار گرفت و حتی ورودش را به برخی کشورها ممنوع اعلام کردند و دیوان را تهدید به قطع هرگونه همکاری و تحریم کردند، ولی الان بعد از گذشت چند ماه پس از درخواست دادستان دیوان کیفری بین المللی، ما شاهدیم که دادگاه حکم خود را صادر کرد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Роман Сафиуллин покинул турнир ATP-500 в Дохе, проиграв Алексу де Минору






Блин блином: во сколько обойдется угощение на Масленицу

Машину каршеринга разорвало пополам в результате ДТП в Москве

Кварацхелия озвучил свою цель для "ПСЖ"

В Москве загорелось здание института вычислительной техники С. А. Лебедева