Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2024

مصرف آب شرب کشور سالانه به ۹ میلیارد مترمکعب می‌رسد

0
ILNA 

رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی شرکت مدیریت منابع آب ایران از مصرف بیش از ۹ میلیارد مترمکعب آب شرب در کشور خبر داد و گفت: این در حالی است که ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب آن از منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، "علی پوراحمد" رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی شرکت مدیریت منابع آب ایران در نشست معاونین برنامه‌ریزی این حوضه که به میزبانی شرکت آب منطقه‌ای یزد برگزار شد، گفت: باتوجه به نتایج حاصل از آماربرداری دور سوم، میزان مصرف آب شرب کشور در شرایط فعلی حدود ۹ میلیارد مترمکعب است که ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب آن از منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه آب شرب ۱۸ استان کشور بیش از ۶۰ درصد و ۹ استان کشور بیش از ۸۰ درصد به منابع آب زیرزمینی وابسته است، ابراز کرد: این اعداد مسیر حرکت ما را مشخص می‌کند. لذا راهی جز اجرای کامل طرح احیا و تعادل بخشی و همه ملحقات آن وجود ندارد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Роман Сафиуллин пробился в основную сетку турнира ATP-500 в Дуабе






Кроссовер от Skoda за 2,64 млн: дилеры привезли новый Karoq, который дешевле «китайцев»

Гимнастика и забота об экологии: чем заняться в парках в рамках «Зимы в Москве»

Стародубова: допустимо съедать по 3-4 блина на человека

В феврале в Красноярске подешевели новостройки