Добавить новость
ru24.net
World News
Декабрь
2024

Milli Güvenlik Kurulu yarın toplanacak: Ana gündem Suriye

0

Milli Güvenlik Kurulu toplantısı, yarın yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda Suriye'deki mevcut durum ve Türkiye'ye olası etkileri ele alınacak.


Ana gündem: Suriye

Suriye'de Heyet Tahrir Şam tarafından Halep'e dönük başlatılan operasyonun ardından bölgede tansiyon yükselirken, yaşanan gelişmelerin Milli Güvenlik Kurulu'nda değerlendirilmesi bekleniyor.


F-16 ve F-35 tedariki

ABD'den alınacak 40 F-16 blok 70 için sözleşme imzalanmıştı. 40 Eurofighter temini ve ABD'deki hangarlarda bulunan 6 F-35 uçağının Türkiye'ye teslimi ile Türkiye'nin F-35 programına alınması hususları da MGK'da mercek altına alınacak.

Yapay zeka kırmızı kitaba dahil olabilir

Milli Güvenlik Siyaseti Belgesi’nin 5 yıllık güncelleme süreci tamamlanmak üzere. Bu yıl başında başlanan güncelleme çalışmalarında sona gelindi.



Suriye Milli Ordusu PKK'nın planını bozdu: İşte dakika dakika yaşanan son gelişmeler

Tarih tekerrür etti: Halep Kalesi'nde Türk bayrağı dalgalandı

Suriye Milli Ordusu Tel Rıfat'ın merkezini teröristlerden kurtardı




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Елена Рыбакина получила новую угрозу в чемпионской гонке WTA






Сотрудники вневедомственной охраны Главного управления Росгвардии по городу Москве задержали мужчину, нарушающего общественный порядок.

Весенний концерт детского хора пройдет в Ивановском

Синоптик Цыганков пообещал аномальное тепло в Москве на праздничных выходных

«Зорро» спешит в Москву