Добавить новость
ru24.net
World News
Декабрь
2024

ایران فهرست پنجصد زندانی افغان را به حکومت طالبان سپرده

0
عسکر جلالیان معاون حقوق‌بشر و امور بین‌الملل وزارت عدلیه ایران می‌گوید که فهرست پنجصد زندانی افغان به حکومت طالبان سپرده شده تا بعد از تثبیت هویت به افغانستان انتقال یابند.


جلالیان این را سه‌شنبه ۱۳ قوس به خبرگزاری ایسنای ایران گفته است.


او گفته که در حال‌حاضر هشت‌هزار زندانی خارجی در ایران در بند به سر می‌برند که اکثریت‌شان شهروندان افغانستان‌اند.


به گفته جلالیان، اکثر شهروندان افغانستان به اتهام قاچاق مواد مخدر، قاچاق اجناس ممنوعه، سرقت و قتل زندانی‌اند.


جلالیان می‌گوید که روند انتقال زندانیان افغان به کشورشان براساس توافق‌نامه مبادله زندانیان که در سال ۱۳۸۵ خورشیدی امضاء شد، انجام می‌شود و در سال آینده هم ادامه خواهد یافت.



 جلالیان ماه پیش در سفرش به کابل با امیرخان متقی وزیر خارجه طالبان دیدار کرد و در مورد مبادله زندانیان بین دو کشور به توافق رسید.

 


پیش از این اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه ایران در اواخر ماه عقرب گفت که تعداد قابل‌توجهی از افغان‌ها در زندان‌های ایران به سر می‌برند که بار مالی هنگفتی را بر دوش آن کشور گذاشته است.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Мирра Андреева одержала победу над Кларой Таусон на турнире WTA 1000






Противопожарные учения прошли в лесничестве «Русский лес» в Серпухове

Около 1500 погибших и убежище для мирных жителей на военной базе РФ: что известно о новых столкновениях в Сирии

В Госдуме призвали проверить фильмы Андреасяна после его критики Тарковского

Критерии оценки управляющих компаний утвердили в Подмосковье