Добавить новость
ru24.net
World News
Декабрь
2024

۱۶ هزار نفر به صورت کاملاً آزاد در امر میانجیگری ما را یاری می‌رسانند

0
ILNA 

رئیس شورای حل اختلاف کشور در جلسه بررسی زمینه‌های همکاری مرکز حل اختلاف و مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: هم‌اکنون در سراسر کشور جدای از اعضای شورای حل اختلاف، حدود ۱۶ هزار نفر به صورت کاملاً آزاد به ما در امر میانجی‌گری یاری می‌رسانند. این افراد شامل ریش‌سفیدان طوایف و شیوخ عرب، بزرگان ایلات و عشایر، ائمه جماعت و معتمدان مساجد می‌شوند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۲۲سال از زمان ایجاد شورای حل اختلاف می‌گذرد، افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۵ میلیون و ۶۵۰ هزار پرونده در شورای حل اختلاف مورد رسیدگی قرار گرفت که این پرونده‌ها در خصوص امور حسبی مانند حصر وراثت و تحریر ترکه و ... هستند که قابلیت صلح‌وسازش ندارند.

رئیس شورای حل اختلاف ادامه داد: از مابقی پرونده‌های ۱۴۰۲ که قابلیت صلح‌وسازش دارند، ۴۳ درصد پرونده‌ها به سازش رسیده که این رقم قابل توجهی است؛ در حقیقت ما هرچه بیشتر اختلافات مردم را به سازش ختم کنیم، سطح انسجام و اخوت اجتماعی میان مردم بالاتر می‌رود. ضمن اینکه رضایت مردم نیز افزایش پیدا خواهد کرد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса