Добавить новость
ru24.net
World News
Декабрь
2024

دانشگاه‌ها با بهره گیری از ظرفیت‌های خود و ارتباطات بین المللی درآمدزایی کنند

0
ILNA 

عضو کمیسیون‌های آموزش و تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح نظام مالی در وزارت علوم از اختیارات و تکالیف خود وزارت علوم است و به نظرم کار خوبی است، اما فعلا مجلس شورای اسلامی هنوز در جریان این امر قرار نگرفته‌است.

عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون‌های آموزش و تلفیق مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره اظهارات اخیر وزیر علوم مبنی بر اینکه قرار است اصلاحاتی در نظام مالی آموزش عالی صورت بگیرد، گفت: صحبت خاصی در این زمینه یعنی در مورد مسئله اصلاح مالی وزارت علوم نشده است. البته‌ این مسئله در کلیات برنامه‌های وزیر بوده‌است، ولی هنوز وارد گفت‌وگوی خاص و تخصصی این بحث نشده‌ایم. به هر حال این نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

وی افزود: قطعاً آنها در وزارت علوم دچار مشکلاتی در حوزه مالی هستند که ما می‌دانیم واقعاً چقدر مشکل دارند. بنابراین باید فکری برایش کنیم و طبیعتاً اصلاح نظام مالی در وزارت علوم از اختیارات و تکالیف خود وزارت علوم است که وزیر اعلام کرده است. به نظرم کار خوبی است. منتها فعلا مجلس شورای اسلامی هنوز در جریان این امر قرار نگرفته‌است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Сантьяго (ATP). Финал. Баес сыграет с Дьере






В Подмосковье появилась автоматическая экспресс-АЗС

Команда Главного управления Росгвардии по Московской области стала призером чемпионата Центрального округа по шахматам

Охрана Блогеров. Охрана Певцов. Охрана Концертов. Охрана концертов мероприятий

Популярный железнодорожный маршрут снова соединил Китай и Москву