Добавить новость
ru24.net
World News
Декабрь
2024

از چک‌های همسر متهم ردیف اول برای عده‌ای خاص در شرکت تا ماجرای گاوصندوق‌های پر از پول در سیلویی اطراف تاکستان

0
ILNA 

هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین به ریاست قاضی کلهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان قزوین برگزار شد.

به گزارش ایلنا، هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین به ریاست قاضی کلهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان قزوین با حضور دادستان، متهمان، وکلای آن‌ها و شکات پرونده برگزار شد.

در ابتدای دادگاه وکیل شکات در جایگاه قرار گرفت و گفت: متهمان نسبت به عملکرد شرکت طراوت نوین و اینکه هیچ کار تولیدی انجام نمی‌دهد، اشراف کامل داشتند. متهم ردیف اول تا کنون هیچ صداقتی در بازپس دادن اموال نشان نداده است و با کمک فردی، بخشی از اموال را از کشور خارج کرده است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Анастасия Павлюченкова

Павлюченкова назвала говном мячи на турнире в Абу-Даби






Прохор Шаляпин начал покорять шоу-бизнес

Фермер из Саратовской области оценил удобство московских круглогодичных ярмарок выходного дня

Суд вынес приговор подросткам, которые в Москве подожгли BMW за 15 миллионов

Десять здоровых казаков за 4 млн отправят от Волгограда на Красную площадь