Добавить новость
ru24.net
World News
Декабрь
2024

​ورود مدیریت بحران به پایش مصرف انرژی در استان تهران؛ تیم‌های نظارتی تشکیل شدند

0
ILNA 

​مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ورود مدیریت بحران به پایش مصرف انرژِی در این استان خبر داد و گفت: تیم‌های نظارت بر حُسن مصرف انرژی تشکیل و الگوی مصرف در دستگاه‌ها و فرمانداری‌ها رصد می‌شود.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، حامد یزدی مهر، ظهر یکشنبه با اشاره به دغدغه و تاکید استاندار محترم مبنی بر توزیع انرژی پایدار به خصوص در روزهای پایانی فصل پاییز سال جاری و استفاده بهینه از منابع انرژی، از تشکیل تیم‌های نظارتی در مدیریت بحران این استان خبر داد.

یزدی مهر، با اشاره به اینکه بهره مندی عادلانه بر اساس الگوهای حکمرانی از تأکیدات ویژه مقام عالی دولت در استان تهران است، گفت: بر همین اساس اداره کل مدیریت بحران استان تهران با ورود به پایش مصرف انرژی، تیم‌های نظارتی را تشکیل داده است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Даниил Медведев

Медведев проиграл Беллуччи во втором круге турнира в Роттердаме






Эксперты рассказали о туристических направлениях весной

РПЦ прокомментировала запрет Трампа мужчинам состязаться с женщинами в спорте

Ввод премиального и элитного жилья 2025

Из Омска в Ереван могут запустить прямой самолёт