Добавить новость
ru24.net
World News
Январь
2025

قطع گاز خانگی نداریم

0
ILNA 

مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: از ۱۰ آذر تا ۲۶ دی، رکورد تحویل گاز ۶ مرتبه با توزیع ۸۷۶ میلیون مترمکعب شکسته شد و تاکنون هیچ‌گونه قطع گاز خانگی در کشور صورت نپذیرفته است.

به گزارش ایلنا بنا بر اعلام شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی، مدیرعامل این شرکت در نشست با مدیران شرکت گاز استان اصفهان از شکست رکورد تحویل گاز شیرین به خطوط سراسری نیز خبر داد و گفت: از ۱۰ آذر تا ۲۶ دی، رکورد تحویل گاز ۶ مرتبه با توزیع ۸۷۶ میلیون مترمکعب شکسته شد و تاکنون هیچ‌گونه قطع گاز خانگی در کشور صورت نپذیرفته است که این نشان‌دهنده مجاهدت کارکنان صنعت گاز کشور است.

وی افزود: یکی از نکات مهمی که امسال اتفاق افتاد، پویش دو درجه کمتر است. این پویش با حمایت رئیس‌جمهوری شروع شد و بیش از ۷۰۰ چهره سرشناس از صنوف مختلف به آن پیوستند. تاثیرگذاری این پویش در روزهای سرد پاییز که مصرف بالایی پیش‌بینی شده بود، نمود پیدا کرد و اثر قابل‌توجهی در کاهش مصرف گاز داشت.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Андрей Рублев дошел до финала теннисного турнира ATP в Дохе






Россиянам рассказали, как получать сразу три пенсии

Ляшок: пенсия в марте будет меньше февральской из-за доплаты за два месяца сразу

Худрук «Ленкома» рассказал о возвращении в театр Певцова и Захаровой

Трамп отказался приезжать в Москву на 9 Мая, но слухи ходят