Добавить новость
ru24.net
World News
Январь
2025

انتقاد پرفسور ملک زاده از بی توجهی به ظرفیت گردشگری حلال در کشور

0
ILNA 

​پدر علم نوین گردشگری جهان از بی توجهی‌ها به ظرفیت‌های بی پایان گردشگری حلال در کشور انتقاد کرد و گفت: علی رغم اینکه این ایده توسط ما در ایران مطرح شد، تنها جایی که از این ظرفیت استفاده نکرد نیز ایران است!

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - پرفسور محمدشریف ملک زاده رئیس اسبق سازمان گردشگری کشور و معاون رئیس جمهور وقت، در جمع خبرنگاران ضمن تشریح موضوع گردشگری حلال و ابعاد آن اظهار داشت: نظر به اهمیت گردشگری حلال و با توجه به مقتضیات کشور، ما با راه اندازی سازمان بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علائق ویژه که در ۶۳ کشور جهان ثبت شده است، گردشگری حلال را با تمام زیرشاخه‌های آن ثبت کردیم.

او افزود: متاسفانه در ایران به این موضوع بها داده نشد و مجوزی که در سازمان استاندارد گرفتیم را روی سایت اصلی مرکز ملی تایید صلاحیت قرار ندادند و این در حالی بود که خیلی از کشور‌ها از این فرصت استفاده کردند و از مزایا و امتیازات آن بهره‌مند شدند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Роман Сафиуллин пробился в основную сетку турнира ATP-500 в Дуабе






Москва и МО вводят аттестацию таксистов: что нужно знать водителям

Ретрокалендарь: от второго тома "Мёртвых душ" до передачи "Очевидное – невероятное"

НПЗ, ТЭС, порт и не только. Россия и Мьянма договорились о реализации ряда проектов в проблемной СЭЗ Давэй

Точка притяжения: почему сейчас выгодно инвестировать в курортную недвижимость