وزارت میراث فرهنگی طرح آبرسانی به چشمه علی را بررسی می کند / فاطمه داوری: وزارت میراث فرهنگی عضو شورای عالی ترافیک می شود
مدیرکل حفظ و احیای بافت ها بناها و محوطه های تاریخی - فرهنگی در واکنش به گزارش ایلنا در خصوص احیای محوطه باستانی چشمه علی شهرری با آبرسانی مصنوعی اعلام کرد: عبور مترو از چشمه علی یکی از دلایل اصلی قطع مسیر آبرسانی به چشمه علی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، فاطمه داوری در نشست با خبرنگاران و در پاسخ به این پرسش که طرح آبرسانی مصنوعی به چشمه علی شهرری از دوره شهرداری پیروز حناچی تهیه و تدوین شده و در شورای شهر تهران و احتمالا در وزارت میراث فرهنگی وجود دارد اما مدیریت شهری و شهرداری تهران از مخالفت وزارت میراث فرهنگی با این طرح خبر داده اند گفت: متاسفانه واقعیتی وجود دارد و آن هم این است که برخی کارها از گذشته انجام نشده است.
او افزود: قانون برنامه توسعه چهارم کشور به روشنی تاکید دارد که پروژه های بزرگ مقیاس مکلف هستند در مرحله پدیدآوری طرح ها و تامین منابع مطالعات فرهنگی حتما تایید وزارت میراث فرهنگی را داشته باشند. این قانون در بعضی دستگاه ها مانند وزارت نیرو در حوزه سدسازی تا حدودی اجرا شده است ولی در خیلی از دستگاه ها به ویژه شهرداری ها به دلیل رویه ای که از قبل وجود داشت این موضوع را جدی نگرفتند.