Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2025
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

کشورهای اسلامی در حدّ وسع خود برای بازسازی و بازگشت مردم غزه و لبنان به زندگی، کمک کنند

0
ILNA 

مسعود پزشکیان گفت: در زمینه کمک به غزه و لبنان، پیشنهاد ما این است هر یک از کشورهای اسلامی در حد وسع خود برای بازسازی و بازگشت مردم این مناطق به زندگی، کمک و مساعدت کنیم، چرا که بی‌تفاوتی نسبت به درد و رنج مردم مسلمان غزه و لبنان به دور از آموزهای دینی و انسانی ما است.

به گزارش ایلنا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور عصر امروز دوشنبه در دیدار محمود المشهدانی رئیس مجلس عراق و هیئت همراه، هم‌افزایی، همدلی و تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی را از اقتضائات مهم شرایط کنونی جهان عنوان کرد و گفت: معتقدیم آنچه موجب تضعیف و انفعال امت اسلامی خواهد شد، دامن زدن به اختلافات داخلی است و اگر کشورهای اسلامی ضمن تلاش برای توسعه اقتصاد، معیشت و امنیت ملت‌های خود، در راستای اهداف مشترک از اختلاف پرهیز کنند و با یکدیگر متحد باشند، قطعا دسیسه‌های دشمنان و بدخواهان به نتیجه نخواهد رسید.

رئیس جمهور در ادامه همکاری و هماهنگی‌های پایدار در حوزه‌های تجاری و اقتصادی، علمی و فناوری و مرزی را از جمله بسترهای مناسب برای تحکیم و تقویت مناسبات میان کشورهای اسلامی و زمینه‌ساز انسجام و وحدت بیشتر در جهان اسلام عنوان کرد و افزود: اگر بتوانیم این همکاری‌ها را در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، حمل و نقل، بهداشت و درمان و فرهنگی توسعه و گسترش دهیم، موجب افزایش قدرت‌مان خواهد شد و کشور و ملت‌های‌مان را نیز در برابر هرگونه هجمه‌ای مصون خواهیم کرد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Елена Рыбакина

В сети появилось трогательное видео Рыбакиной с детьми






Аномальное тепло, громкое убийство, нашествие змей: чем запомнился первый месяц нового года в Чувашии

Телеведущая Довлатова, проживающая в «Алых Парусах», не слышала звуков взрыва

Путин присвоил Анне Снаткиной звание заслуженной артистки России

Билет от Петербурга до Москвы по ВСМ обойдется в 8,9 в 2028-м