نگاهی به صورتهای مالی «بیمه دی» در ۹ ماه ابتدائی سال
سود( زیان) عملیاتی بیمه دی از ۹.۹۵۸.۲۴۱ میلیون ریال در ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ به ۱۴.۱۸۱.۱۶۹ میلیون ریال در انتهای آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است که با ۴۲ درصد رشد همراه شده است.
به گزارش ایلنا؛ در اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای ۹ ماهه شرکت بیمه دی با نماد" ودی" با سرمایه ثبت شده ۹.۵۰۰.۰۰۰ میلیون ریال پذیرفته شده در فرابورس ایران در سایت کدال آمده است؛ میزان درآمد حق بیمه ناخالص این شرکت از ۱۱۵.۶۸۸.۵۸۵ میلیون ریال در انتهای آذر ماه ۱۴۰۲ به ۲۰۴.۸۱۶.۰۸۵ میلیون ریال در ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است که با ۷۷ درصد رشد همراه شده است، همچنین حق بیمه اتکائی واگذاری این شرکت نیز از ۷۸.۰۴۹.۷۰۳ میلیون ریال به ۱۱۹.۸۲۴.۵۱۵ میلیون ریال در انتهای آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است که با ۵۴ درصد افت روبرو شده است.
سود( زیان) عملیاتی بیمه دی نیز از ۹.۹۵۸.۲۴۱ میلیون ریال در ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ به ۱۴.۱۸۱.۱۶۹ میلیون ریال در انتهای آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است که با ۴۲ درصد رشد همراه شده است. هزینههای بیمهای این شرکت نیز از ۴.۵۵۹.۸۵۲ میلیون ریال در انتهای آذر ماه ۱۴۰۲ به ۱۲.۲۷۲.۶۷۱ میلیون ریال در انتهای آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است که با ۱۶۹ درصد افت روبرو شده است.