دچار تفریط یا دچار افراط هستیم/ موضوع آموزش علوم سیاسی در کشور ما بیشتر دولت است تا ملت
معاون سیاسی رییسجمهور با بیان اینکه در این زمینه یک نکته دیگر اینکه آموزش علوم سیاسی ما موضوعش بیشتر دولت هست تا ملت، گفت: واقعیت این است که برای خوشبختی یک کشور هم دولت در آن روندی که شکل میگیرد و طی میشه سهیم هست هم ملت. شاید هم به این دلیل که در ایران تقدیس دولت و در واقع از سوی دیگر انتقاد از دولت موضوعی است که شدنیتر و روانتر هست. اما بررسی ملت، مردم و اینکه آموزش علوم سیاسی در کشور یکی از موضوعات اصلی مردم باشند، مهمند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی سنایی معاون سیاسی رییسجمهور در آیین افتتاحیه هجدهمین همایش سالانه انجمن علوم سیاسی ایران در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه، گفت: بسیار دشوار است در حضور اساتید محترم و بزرگان حوزه علم و سیاست در اینجا نشستن و ارائه کردن و سخنرانی کردن. اما من سعی می کنم که درسهایی را که آموختهام پس بدهم. بنده عرایضم را در دو بخش عرض میکنم؛ یکی چالشهای آموزش علوم سیاسی و روابط بینالملل در کشور ما و یکی هم چالشهای سیاست ورزی در ایران و گرهها و مشکلاتی که اصل سیاستورزی چه در حوزه سیاست داخلی چه در حوزه سیاست خارجی در ایران با آن مواجه است.
وی یادآور شد: من خاطرم هست که وقتی نماینده مجلس بودم در مجلس هشتم یک طرح دوفوریتی با آقای علی مطهری پیشنهاد کردیم با عنوان برخورد و مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از عناوین علمی البته این قانون تصویب شد با دو فوریت ولی آنچنان که باید به اجرای آن توجه نشد ولی خود این قانون هم نشاندهنده این بود که عنوان استادی عنوان محترمی است که افراد سعی میکنند از آن استفاده کنند. اصلا جایی که تقلب میشود یعنی هنوز امتحان مهم هست. جایی که کپی پیست میشود یعنی هنوز پایان نامه و رساله مهم است. بنابراین این یک سرمایه عظیمی است که باید از آن مراقبت کرد.