Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2025
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28

دو برابر شدن شانس بهبودی بیماران سکته مغزی با تزریق دارو در زمان طلایی

0
ILNA 

رئیس انجمن سکته مغزی ایران گفت: بر اساس یافته‌های جدید، بیمارانی که در دو تا سه ساعت ابتدایی پس از بروز سکته مغزی، داروی ترامولیز را دریافت می‌کنند، شانس بهبودی‌شان تا دو برابر بیشتر از سایرین است.

به گزارش ایلنا، بابک زمانی با تاکید بر اینکه درمان سکته مغزی بدون برنامه‌ریزی دولتی امکان‌پذیر نیست، افزود: هر بیمار حتی با وضعیت مالی بسیار خوب، در صورت ابتلا به سکته مغزی و عدم مراجعه به مرکز درمانی در زمان طلایی، شانس درمان را از دست می‌دهد.

وی تصریح کرد: درمان سکته مغزی نیازمند یک سیستم هماهنگ و کارآمد است که بتواند بیماران را در اسرع وقت به مراکز درمانی مجهز برساند و خدمات لازم را به آنها ارائه دهد. این امر بدون حمایت و برنامه‌ریزی دولت امکان‌پذیر نیست. زمانی ضمن تشکر از نگاه مثبت و توجه ویژه‌ای به درمان سکته مغزی در استان خوزستان، بیان کرد: تزریق داروی ترامولیز در ساعات اولیه پس از سکته مغزی، تأثیر به مراتب بیشتری در بهبود روند درمان بیماران دارد. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Елена Рыбакина

Рыбакина установила рекорд в матче с чемпионкой Australian Open






Зимние сюрпризы: прогноз погоды на конец февраля и начало марта

"Кузница патриотов": столичный главк Росгвардии провел военно-патриотическое мероприятие

Хор русской песни «Московская сторонушка» выступит в Солнцево

Учила чемпионок: что известно о новом тренере сборной по худгимнастике Сергаевой