Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2025
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
26
27
28

جداول مربوط به اعتبار دستگاه‌های اجرایی و مستقل تصویب شد

0
ILNA 

نمایندگان مردم در خانه ملت جداول مربوط به اعتبار دستگاه مستقل ذیل دستگاه‌های سیاست‌گذار و جدول مربوط به اعتبارات متفرقه‌ای انتقال یافته را مصوب کردند.

به گزارش ایلنا، نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۷ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جداول لایحه بودجه سال ١٤٠٤ کل کشور با جدول شماره ۷ (ب) در خصوص اعتبار دستگاه‌های مستقل ذیل دستگاه‌های سیاست‌گذار و جدول ۱/۷ مربوط به اعتبارات متفرقه‌ای انتقال یافته به جدول ۷ و ۱۰ ماده واحده با ۱۳۸ رأی موافق، ۴۸ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ درخصوص جداول مذکور گفت: بودجه تمام دستگاه‌های اجرایی اصلی که حدودا شامل ۳۳ دستگاه از جمله نهاد ریاست جمهوری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان‌های تابعه نهاد ریاست جمهوری است در سال‌های گذشته حدودا سه چهارم بودجه را تشکیل می‌دادند که به دلیل رشد سایر جداول مانند ردیف‌های متفرقه و تملک دارایی سهم این بخش در بودجه سال آینده به ۵۸ درصد رسیده و بودجه دستگاه‌های اجرایی در مقایسه با سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Янник Синнер

WADA дважды предлагало Синнеру заключить соглашение – первый раз он отказался






Актер Дмитрий Певцов признался, что пришел к вере после трагедии с сыном

Шойгу и президент Индонезии договорились поддерживать развитие сотрудничества

Москвичку задержали за порчу стендов фотовыставки в Петербурге

Всероссийские соревнования по ментальной арифметике пройдут в Музее Победы