Добавить новость
ru24.net
World News
Март
2025
1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Peyzaj mimarı Ece Gürel Belgrad Ormanı'nda bulunduktan sonra hastanede hayatını kaybetti

0

Dün gece saatlerinde sarp ormanlık alanda bulunduktan sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan ve uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Gürel'in tedavisi sırasında bir süre kalbi durdu.


Doktorların müdahalesinin ardından yeniden hayata döndürülen Gürel, entübe edilerek yoğun bakım servisine alındı.


Gürel'in yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.



Ne olmuştu?


Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günü gezmek için Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan Gürel kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine ormanda çok sayıda arama kurtarma ekibinin katılımıyla geniş çaplı arama çalışması başlatılmıştı.


Gürel'in cep telefonu ve bazı kişisel eşyalarına, 4 Mart'ta Belgrad Ormanı'nda yürütülen arama çalışmaları sırasında ulaşılmış, ekiplerin 4 gün süren çalışması sonucu dün gece saat 01.15'te sarp ormanlık alanda bulunan Gürel, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı.


Ece Gürel kimdir?


Ece Gürel İstanbul Kağıthane'de yaşıyor. 36 yaşında olan Ece Gürel Orman Fakültesi mezunu ve peyzaj mimarıdır.




Bakan Yerlikaya'dan Ece Gürel açıklaması




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Блинкова проиграла Кесслер в первом круге турнира WTA в Индиан-Уэллсе






Звезда русского мюзикла Иван Ожогин приехал на родину в Ульяновск, как подарок

Синоптики сообщили о солнечной и теплой погоде в Москве 9 марта

Удар по кошельку: эта строчка в квитанциях ЖКХ взлетит до потолка уже в марте

В Москве мужчина лишился 500 тыс.рублей при покупке криптовалюты в Bybit