Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2025

توصیه‌های طب سنتی باید مبتنی بر شواهد علمی باشد

0
ILNA 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه توصیه‌های تغذیه‌ای در سیستم بهداشت کشور باید مبتنی بر شواهد علمی باشد، گفت: توصیه‌های تغذیه‌ای کارشناسان تغذیه و متخصصین طب سنتی در نظام بهداشتی کشور، باید یکسان و یکنواخت و هماهنگ باشد.

به گزارش ایلنا، علیرضا رییسی، در حاشیه نشست مدیران بهبود تغذیه کشور بیان کرد: بحث بنده در خصوص ادغام دفتر تغذیه و طب ایرانی در سال‌های آینده، این است که اگر کارشناسان تغذیه و متخصصین طب سنتی در نظام بهداشتی کشور، توصیه‌های تغذیه‌ای ارائه می‌دهند، این توصیه‌ها باید یکسان و یکنواخت و هماهنگ باشد؛ نباید توصیه‌ای توسط کارشناسان تغذیه ما در سیستم ارائه شود و عزیزان طب سنتی خلاف آن را به مردم انتقال دهند. 

وی افزود: ما در معاونت یک دفتر فنی در حوزه تغذیه به نام دفتر بهبود تغذیه داریم که دفتر بهبود تغذیه تمامی توصیه‌های تغذیه‌ای را بر مبنای شواهد بررسی می‌کند و در صورت وجود شواهد علمی کافی آن را به عنوان یک توصیه تغذیه‌ای برای سلامت مردم تایید می‌کند. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса