آموزش و پرورش به طور جدی پیگیر موضوع ضرب و شتم و هتک حرمت معلم زرندی است
مدیر کل حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: آموزش و پرورش به طور جدی پیگیر موضوع ضرب و شتم و هتک حرمت معلم شاغل در شهرستان زرند از طریق مراجع قانونی و قضایی است.
به گزارش ایلنا، امید رضاوند مدیرکل حقوقی و قضایی، با ابراز تأسف نسبت به موضوع ضرب و شتم دبیر ادبیات شاغل در دبیرستانهای شهرستان زرند استان کرمان توسط اولیای یکی از دانش آموزان، عنوان نمود: مطابق قانون حمایت قضایی از کارکنان دولت مصوب سال ۱۳۷۶، اداره کل حقوقی و واحدهای حقوقی آموزش و پرورش در سراسر کشور مکلف به حمایت قضایی از کارکنان دستگاه بوده و در این مورد نیز دستورات لازم به اداره حقوقی و قضایی استان کرمان و شهرستان زرند داده شده است.
وی افزود: همکاران حقوقی شاغل در استان و شهرستان مربوطه بلافاصله پس از اطلاع، به قید فوریت اعلام جرم (به دادستان محل وقوع جرم) کرده و پس از ورود دادستان و دستور به پیگرد قانونی، فرد ضارب بلافاصله دستگیر و به بازداشتگاه منتقل و در حال حاضر در بازداشتگاه به سر میبرد که به محض دریافت گزارش پزشکی قانونی و تکمیل تحقیقات اولیه توسط ضابطین قضایی، پرونده به دادسرا ارجاع خواهد شد.
