Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2025

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و چین؛ از هوش مصنوعی تا زیر ساخت‌های ارتباطی

0
ILNA 

​وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هنگام ورود به پکن و در تشریح اهداف سفر خود به چین، توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی، هوشمندسازی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی را از محورهای اصلی این سفر عنوان کرد.

به گزارش ایلنا، سید ستار هاشمی ـ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ـ با بیان اینکه این سفر به دعوت رسمی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین انجام شده است، اظهار کرد: «برنامه‌های متعددی برای این سفر در نظر گرفته‌ایم؛ از جمله دیدار و گفت‌وگو با همتای چینی و دیگر مقام های حوزه ارتباطات و صنایع چین و نیز بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی پیشرفته آن.»

وزیر ارتباطات با اشاره به پیشرفت‌های چین در حوزه فناوری‌های نوین نظیر نسل پنجم اینترنت همراه (5G)، هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنایع گفت: «هدف ما بهره‌برداری از ظرفیت‌های فناورانه چین برای هوشمندسازی صنایع به‌ویژه در بخش‌های برق، نفت و گاز و همچنین افزایش بهره‌وری در سایر بخش‌های صنعتی کشور است.»




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса