هر منطقه شمالی را معین یک منطقه جنوبی شهر قرار دادیم
معاون شهردار تهران با تاکید بر عدالتمحوری گفت: برای اینکه توجه بیشتری به مناطق جنوبی داشته باشیم در اعتبارات مناطق جنوبی یک منطقه از شمال را به عنوان معین یک منطقه از جنوب قرار دادیم.
به گزارش ایلنا، لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در آیین بهرهبرداری و افتتاح ۶۱ پروژه توسعه محور محلات، آغاز عملیات اجرایی و عمرانی احداث سرای محله مهرآباد جنوبی و بهرهبرداری از معبر الگوی خدمت در خیابان شمشیری که صبح امروز دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴- در یک صدو هفتادو نهمین پویش امید و افتخار در منطقه ۹ برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به رویکرد شهردار تهران، شهرداری باید به یک نهاد خدمتگزار اجتماعی تبدیل شود. برای اینکار باید کاری می کردیم که مردم خودشان احساس مسئولیت کرده و در طرح ها مشارکت کنند. بر همین اساس طرح من شهردارم پیاده سازی و اجرا شد.
وی افزود: در کنار طرح من شهردارم، توجه به مساجد از دیگر راه های ارتباط با مردم و شهروندان است. بر همین اساس نیز طرح آرمان در مساجد برگزار می شود و نوجوانان و جوانان زیادی در این طرح مشارکت دارند.
