Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2025

مستندات کافی برای کسر امتیاز از داماش را ارائه کردیم/طبق قانون، نفت مسجدسلیمان باید در لیگ یک بماند

0
ILNA 

پس از اعتراض رسمی باشگاه نفت مسجدسلیمان به سازمان لیگ مبنی بر کسر امتیاز از تیم داماش گیلان، مدیرعامل این باشگاه به تشریح جزئیات این شکایت پرداخت.

سجاد مهدی‌پور امروز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: «ما با استناد به تخلف رخ‌داده در تیم داماش گیلان، مستندات لازم را به سازمان لیگ و کمیته‌ی انضباطی ارائه داده‌ایم. بهمن‌ماه سال گذشته، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باتوجه به پرداخت نشدن مطالبات تایید شده توسط کمیته وضعیت مربوط به محمود خرمزی از داماش گیلان در مهلت مقرر، به این باشگاه مهلت یک‌ماهه دیگری برای تسویه حساب داد. در متن رأی، تأکید گردیده که در صورت عدم پرداخت در مهلت تعیین‌شده، یک امتیاز از این تیم کسر خواهد شد». 

وی ادامه داد: «نکته مهم اینجاست که این رأی قطعی و لازم‌الاجرا عنوان شده و در صورت عدم پرداخت بدهی در مهلت تعیین شده، تنها مرجع اعتراض و رسیدگی به این رأی، دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) اعلام شده است.»




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса