Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2025

ارزیابی خسارت ۲۱۰ میلیارد تومانی در حادثه بندر شهید رجایی

0
ILNA 

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به ارزیابی خسارات ۱۵۶۸ دستگاه خودروی آسیب دیده در انفجار بندر شهید رجایی، گفت: از امروز پیامکی برای دریافت شماره شبا به خسارت دیدگان ارسال می‌شود.

به گزارش ایلنا، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: پس از حادثه دردناک بندر شهید رجایی کارگروه‌های متعددی تشکیل شد و ما هم در دستگاه قضایی استان مأموریت‌های ویژه‌ای برای خود تعریف کردیم که یکی از این ماموریت‌ها مدیریت حادثه و میدان بود و بعد از آن باز فعال کردن بندر شهید رجایی در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه هر دو این مأموریت‌ها با موفقیت انجام شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: پس از این نیز پرونده‌هایی قضایی برای ابعاد مختلف حادثه نیز تشکیل شد که چنانچه پیش از این اطلاع رسانی شده است در حال طی فرآیند کارشناسی است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса