Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2025

هشدار قوه قضاییه درباره بلاتکلیفی کالاها در انبارهای تملیکی/ سامانه‌ها باید یکپارچه و هوشمند شوند

0
ILNA 

نماینده قوه قضاییه در سازمان اموال تملیکی، در همایش مدیران سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در بندرعباس با اشاره به وجود مغایرت و بلاتکلیفی کالاها در انبارها، خواستار شفاف‌سازی، سورت دقیق اموال، و استفاده کامل از سامانه‌های هوشمند برای رصد و تعیین تکلیف اموال شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، سید امیر مرتضوی، نماینده قوه قضاییه در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور، در همایش مدیران این سازمان، بر لزوم ورود جدی قوه قضاییه به موضوع اموال تملیکی و ساماندهی کامل آن‌ها تأکید کرد.

مرتضوی با اشاره به تدوین دستورالعمل «عملیات چهار دربندی» در سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: «در این فرآیند باید به‌طور دقیق کالاهایی که در انبارها موجود است با کالاهای ثبت‌شده تطبیق داده شود. در صورت وجود هرگونه کسری یا نقص، علت آن باید به‌صورت شفاف مشخص و اعلام شوند.»




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса