Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2025

قدردانی معاون وزیر جهاد از نقش مؤثر بانک کشاورزی در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری

0
ILNA 

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، ضمن قدردانی از تلاش‌های بانک کشاورزی در تسهیل تأمین مالی پروژه‌های کشاورزی، خواستار تداوم و گسترش این همکاری‌ها برای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» شد.

به گزارش ایلنا به نقل از  روابط عمومی بانک کشاورزی؛ اکبر فتحی در نشست با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل و رؤسای شعب استانی بانک کشاورزی که روز شنبه ۱۷ خرداد در آستانه نود و دومین سال تأسیس بانک کشاورزی در محل ساختمان مرکزی این بانک برگزار شد، بر لزوم به‌روزرسانی سیاست‌های اعتباری و تمرکز بر سرمایه‌گذاران واقعی بخش کشاورزی تأکید کرد.

 معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، با قدردانی از اقدامات بانک کشاورزی در حمایت مالی از بخش، گفت: در شرایط کنونی، پشتیبانی مالی یکی از ارکان اصلی تحقق شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید است؛ و خوشبختانه انگیزه سرمایه‌گذاری در زیر‌بخش‌های کشاورزی تقویت شده و اکنون نزدیک به ۶۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه در انتظار تأمین مالی قرار دارد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса