Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2025

هیچ مشکلی از بابت تامین ارزاق عمومی و خدمات‌دهی نداریم

0
ILNA 

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: به شهروندان این اطمینان را می‌دهیم در تامین ارزاق و سرویس‌دهی به آنان مشکلی نیست و نیازی نیست که مردم نگران باشند. شرایط سازمان میادین میوه و تره‌بار و شهروند در اوضاع مناسبی قرار دارد و شرایط تحت کنترل است.

به گزارش ایلنا، علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در سیصد و سی و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: آمادگی برای مقابله با هرگونه مسئله‌ای داریم. البته امیدواریم شرایط به پایان برسد و دشمن سر جای خود بنشیند ولی اگر شرایط استمرار پیدا کرد هم امادگی برای مقابله وجود دارد.  روحیه ای که در خدمات شهری دیدیم مثال زدنی بود.

وی افزود: در جوانان نسل جدید در برخورد با دشمن نگاه های جناحی نمی‌بینیم و همه برای ایران کنار هم قرار گرفتند. این روحیه را در مسئولان شهری نیز می بینیم. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса