Добавить новость
ru24.net
World News
Июль
2025

یوناما: رهنمود تازه طالبان میان رسانه‌ها و خبرنگاران، فضای ترس و خود‌سانسوری ایجاد می کند

0

یوناما یا دفتر معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان از رهنمود تازۀ‌ که طالبان برای رسانه‌ها ساخته‌اند ابراز نگرانی کرده‌است.

در تازه‌ترین رهنمود، حکومت طالبان به رسانه‌ها دستور دادند که بحث‌های سیاسی و فهرست مهمانان این بحث‌ها، باید پیش از پخش از سوی حکومت طالبان تأیید شود.

در اعلامیۀ‌ که روز پنجشنبه، ۱۹ سرطان یوناما روی صفحۀ‌ ایکس (توییتر سابق) نشر کرد آمده‌است که این رهنمود محدود‌یت‌های موجود بر بحث‌های سیاسی را جنبه رسمی می‌دهد.

اعلامیه می‌افزاید که رهنمود تازۀ‌ طالبان میان رسانه‌ها و خبرنگاران، فضای ترس و خود‌سانسوری را حاکم خواهد کرد.

در رهنمود تازه که حدود دو هفته پیش از سوی وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان، در نشستی با شماری از مسئولان رسانه‌ها در کابل به آن‌ها سپرده ‌شده آمده‌است که بحث‌های سیاسی باید "بر اساس اصول دین اسلام، ارزش‌های ملی و پالیسی‌های" حکومت طالبان باشد.

این رهنمود همچنان حکم می‌کند که تحلیل‌گران و خبرنگاران باید هنگام صحبت دربارۀ‌ ملا هبت‌الله، رهبر طالبان، او را امیرالمؤمنین خطاب کنند و حکومت طالبان را "امارت اسلامی افغانستان".

طالبان پس از حاکمیت دوباره بر افغانستان در سال ۲۰۲۱ میلادی، محدودیت‌های شدید بر رسانه‌ها وضع کردند که در نتیجه صدها رسانه مسدود و هزاران خبرنگار مجبور به ترک افغانستان شدند.

سازمان‌های حمایت از خبرنگاران، از جمله فدراسیون جهانی خبرنگاران، گفته‌اند که حکومت طالبان برعلاوۀ‌ سرکوب رسانه‌ها، خبرنگاران را بازداشت و شکنجه کرده‌اند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса